Oaey24 1 yaş doğum günü elbisesi nereden aldınız memnun kalıp önerceğiniz bir site var mı kız bebek için
gkbyza Oaey24 ben de kuğu temalı doğum günü yapacağım 3 hafta sonra 🥹 beyaz elbise arıyorum şöyle tüylü müylü dolaptan da bakıyorum temiz giyilmiş varsa eğer.
Esoz1110 nhduman bende bunun pembesini söyledim 🙈 ama ayakkabı bulamadım daha doğrusu aynı sitede babet olarak vardı öyle alasıya kadar ilk adım ayakkabısı alıp sonra da kullanırmıyım diye düşünüyorum bilemedim
Oaey24 Çok güzelmiş evet o siteyi biliyorum bana pembe lazım 🌸🌸 farklı bir yerden alıp önerebilen olur mu diye sormak istedim yoksa o siteden alacagım bende
nhduman qizemm ayakkabı dahil 300 diyorum. Ayakkabının takım tacı da var. Bulursam onu da gönderirim :)
gkbyza nhduman ya niye öyle dediniz şimdi 😅🫢 ben de rose gold beyaz pembe kombinasyonu yapacaktım kaçar balon alsam diye düşünüyordum 😅
nhduman gkbyza doğum günü planlamak 1 saatimi aldı, balonlar 2 günümü. :) bir gün önceden yapın kuzum. Çok vakit alıyor çünkü. Bilmiyorum belki de ben zorlandım.
Elifnefesyunus @elifbnz gardrop hesabıma bakabilirsin 250 yazdım ama 200 e vermek istiyorum etiketli duruyor hiç giyilmedi pembe