egeninanns Gözler akıyor burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor . Nasıl geçecek bu hastalık. Acil tavsiye bekliyorum
-Sare32- egeninanns nem olsun ve ben soğanı kesip karanfil batırıp koydum başucuna ve bolbol burnunu açıyorum çünkü doktorlar bir şey yapmıyor
Zeynepp054 egeninanns Sürekli burnunu temizleyip çekmeniz gerekiyor. Bu dönemde emiyorsa daha sık bol bol emzirin o şekilde atlatacaktır. Eğer doktorunuz uygun görürse şurup yada fitil verebilirsiniz. Babyvicks var ben ayaklarının altına ondanda sürüyordum
ayse_kskn egeninanns soğuk serum fizyolojikle buhar yap her uykusunda sürekli burnuna damlat açık olsun
-Kuzika- Hicbir sey yapamiyorsun malesef. Doktora goturdum bende yapilacak birsey yok bebek henüz dedi. Bol bol burnunu aciyorum balgam inmesin asagiya burnunu tikamasin diye. Gecmis olsun
egeninanns Zeynepp054 çekiyorum ama boğazında da var kusuyor onu da ara ara . Bir damla bile ilaç versem kusuyor d vitamini bile içmiyor bu kusma yüzünden napacağımı şaşırdım
Temmuz5_ egeninanns hasta olmadan önce de mi kusuyordu peki ve hiç mi vitaminde veremediniz bu arada çok geçmiş olsun benim bebeğimde 3 aylık hapşırıyor ve öksürüyor azıcık hırıltıda var bende arkadaşlarında tavsiyelerini yapayım
-Sare32- egeninanns aynısını 1 hafta önce yaşadım kettle su kaynattım ağzı açık odaya koydum yatak odasına soğan denedim kendim içtim bir şeyler sütten geçsin diye