Hatice_akin96 Ay atağını yaşayan arkadaşlarım tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Süreci nasıl daha kolay atlattınız
elisa2705 Hatice_akin96 suan yaşıyorum 4 ay atağını sürekli kucakta kalmak istiyor kucakta bile ağlıyor gece 10 kere uyanıyor emmek için normalde 3 4 defa uyanırdı herseye ağlıyor çok zor Allah yardımcımız olsun
aybars_mom Hatice_akin96 4 ay 1 günlük olarak bende burada yerimi alayım. Uykusuzluktan bayılacak ama uyumamak için direniyor. En son uyuyor ama 15-20 dk sonra uyanıyo. Sürekli memede kalmak istiyor, kendi bıraksa bile kaldırınca ağlamaktan çatlıyo sesi bile kısılıyor düşün. Hep kucakta gezecek bakınacak etrafa ama tekim kimsem yok zorlanıyorum kollarım ağrıyor artık
ayse74fe 20 gün cektim ne çektim bir ben bir Allah bilir… Sürekli kucak mama yememe uykusuzluk huzursuzluk hiç yanliz kalamama bi an hep o şekil gidecek sandık ama çok şükür
Hatice_akin96 ayse74fe gündüzleri uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor . Yani uykuya karşı acaip direniyor bunlarda atağın göstergesi mi
ayse74fe Hatice_akin96 aynen öyle canım umarım bi an önce geçer ben 20 gün cektim ama inan kendimi bile bezleyecek hale gelmistim
Umisko aybars_mom ay benim de aynı , annemlere ziyarete gelmiştim , bildiğiniz dört kişi bir çocuğa bakıyoruz şuan :( ne kadar sürer acaba ?
aybars_mom Umisko hiç bilmiyorum kimisi birkaç gün sürer diyor kimisi haftalarca. Şu an uyandı yarım saattir uyumuyor son çare ayağımda sallıyorum ve uyudu😒
Umisko aybars_mom ay benim de uyutmam bir saat sürdü , kucağımda zıplatarak emziriyorım gece almıyor başka türlü, kendini kasıyor çığlık atarak bağırıyor , zıplatırsam gülüyor emiyor , deli midir nedir 😅
aybars_mom Umisko ya kıyamam geçici şeyler aslında onlarda büyüme sancıları çekiyor küçücük bedenleriyle ama bizde haklı olarak zorlanıyoruz.🫠 benimki uyandı zor uyudu gene, gece ayakta sallanmak istiyor ondan vazgeçirmem lazım🥱
fblt470773 Umisko ahahah bu ben plates topunda zipalayark meme istiyor hanımefendi inşallah bugunler geçer çok yoruldum ama onun bir gülüşü herşeyi unutturuyor
Tansukiz Hatice_akin96 8 den yazıyorum 4. Ay atağını öp başına koy bacım 🤣 bizde meme reddi oldu beslenme reddi oldu sadece geceleri emiyordu gündüz asla emmedi çığlık kıyamet . Aynı zamanda uyku reddi de vardı ölürdü uykusuzluktan bir türlü uyutamazdım gerçi bu hala var da. Çok sık uyanırdı zaten direk emzirerek uyurdum başka türlüsü zordu hala emzirerek uyuyorum bu da pek geçmedi. Ve kucaktan inmeme mahvolurdum sürekli kucakta gezinmek isterdi ne otururdu ne yatardı ne dururdu Allahım.. çözüm olarak pek çözümü yok açıkçası meme reddine sadece yatarak emzirerek çözüm bulmuştum o da kısa süre diğerlerine malesef çözüm yok Allah yardımcınız olsun 👋🏻
Minnakkizim Hatice_akin96 atlatamdm 🤣anneme saldım paso bebek sonuçta beceremiyorum diye verdim ayrıca bu ayda size çok bağlı oluyor kızım şuan benden başkasının kucağında durmaz uyumz