istanbul34- İyi günler hanımlar devlet hastanesinde sünnet yaptırmak için ne yapamam gerekiyor bilginiz var mı birde oğlum 3 aylık çok küçük mü sünnet olmak için
Batuhaannn istanbul34- devlet hastanesini bilmiyorum ama benim oğlumda 3 ay 13günlük bende ay sonu yaptırıcam. Doktoruma da danıştım küçükken yaptırmak daha iyi hem bişey anlamıyolar hemde o travmayı yaşamamış oluyorlar dedi.
UcuBulunamayanBant istanbul34- devlette nasıl bilmiyorum ama kucuk degil ben oglumu 2aylikken yaptirdim kucukken yaptirmak en iyisi ne siz ne bebek anlamiyor ve hemen iyilesiyor
Nurseoz_55 istanbul34- çocuk cerrahından randevu almanız gerekiyor biz devlette yaptırmadık ama 33 günlükken özelde yaptırdık devlette çocuk cerrahı ilgileniyor
Bal38 istanbul34- devlet hastanesini bilmiyorum ama bende 3 aylıkken özel de yaptırdım erken değil anca iyileşmesi hızlı sürüyor bence hemen yaptırın
29eela istanbul34- devlet hastanesi 1yasina kadar yapmiyor bende özelde yaptırdım 4aylikken çok şükür 1hafta içinde iyileşti
Kuzey03 istanbul34- devlet hastanesi genel anestezi yapıyor o yüzden yapmıyorlar özeller lokal anastezi yapıyor diye biliyorum bebiişlerde
Mirac21mom istanbul34- biz randevu alıp gittik kan aldılar sonuclarda bişey çıkmayınca gün verdiler gittik ve öğleden sonra çıktık hastaneden
Kuzey03 Mirac21mom benm oğlum biri 15 aylıktı genel oldu ikincide 13 aylık haftaya olcak onada genel dediler
Mirac21mom istanbul34- yarım gün hastaneden çıkınca geçti ağrısı ilk çişini yaptıktan sonra acısı hafifliyor sanırım huzursuzluk yapmadı bidaha
Mirac21mom istanbul34- evet en güzeli küçükken benim oğlum bir yaşındaydı olduğunda keşke daha erken yaptırsaydım dedim çünkü anladı ameliyathaneye onu verirken ve içerdede tutmuşlar sanırım çok sinirlenmiş ağlamış
Artemiss_ istanbul34- ilk gün yaptırmak istedim ama çocuk doktorumuz bi alış emzir öyle dedi 😅 açıkçası mecbur kıyıypruz büyüdükçe büyük travma hareketlendikçe de aşırı zor oluyor çok rahattı maşallah 🧿 şimdi 9 aylık çok rahatım hatırlamaz bile büyüyünce çok teşekkür edecek 😄😄