omermomsss Kizlar bebeğim 11 günlük. Maksimum 3 saatte bir emzormeye cslidiyorum ama bebegimi uyandirmak agzi tutturmak o kadar zor ki. Sadece 1 saat buna ugrasiyorum. Kendim cok hastayım kalan tum enerjimi bebegime vermeye calisiyorum. Bazen 2 veya 3 saatte emzirmeyi basarirken son 3 gundur 4 saati buldugu oluyor. Memeyi agzina tutturuyorum sütler agzindan akıyor ama kendi emmek istemeden katiyen yutmuyor. Surekli emzirmeye çalısmak beni cok yordu kendimi berbat hissediyorum. Bugun saglik ocagina gittik dogum kilosu 3100 gr 50 cm. Bugun 3400 gr 53 cm çıktı. Ebe demekki doyuyor dedi ama bu katiyen beni sakinlestirmiyor. Cunku herkes 2 saatte bir emzir hatta 1 saatte bir emzir diyor
Cekiyorum_Gulumse omermomsss 11 gün için 4 saat çok uzun canim . 20 25 günlerde doktorum bana uyandırma artık doymazsa uyumaz zaten dedi gerçi ama o güne kadar hep ağlatarak uyandırmaya calistim
isufumveben omermomsss kilo alımı iyiyse bezlerini dolduruyorsa sıkıntı yapmayın. İlk günler çok normal bunlar, bir aydan sonra geçiyor sabredin
isufumveben omermomsss biz uyandırmak için son çare topuğuna vuruyorduk çünkü kilo almiyordu, hemen uyuyakaliyordu, altını açın, ıslak bezle vücudunu silin, ama dikkat edin üşütmesin. Zaten minicik midesi var doyuyor demekki
isufumveben omermomsss omermomsss İlk günler bu besleyemiyirum hissini dibine kadar yaşadım ben de. Ama 1- 1,5 aydan sonra geçti çok şükür
omermomsss Birde acıkmıssa bile memeyi tutmakda bazen zorlanıyor. 20 dk uğrasiyor tutunca emiyor. Ama tutmak ne mümkün. Meme basimda çıkık.
omermomsss isufumveben çokb teşekkur ederimm. Dunden beri sık emiyoruz kendi istiyor ama gece galan 5 saat falan gene uyumus bende uyuyaklamisim. Gunduz sık emdigi tolere eder insallah. Dediginiz gibi bu kaygı beni mahvetti. Brn nasıl anneyim diye dusunuyorum gece uyuyakalınca.
isufumveben omermomsss biz 11. Gün doktora gittiğimizde hiç kilo almadığını öğrenmiştik. Sakin olmaya çalışın geçecek inşallah elinizden geleni fazlasiyla yapıyorsunuzdur her anne gibi