Ramoecrn Meraba hanımlar kızıma nezaman d vitamini versem o gün uyumuyo ve hep huzursuz başınıza böyle bişey geldi mi artık vermiyorum bugün tekrar verdim yine aynı wee weel markası yanlış yazmadıysam
NEG Ramoecrn ben sabah mama yedikten sonra veriyorum çünkü uyku hormonunu etkiliyormus, ayrıca Ocean kullanıyorum memnunum.
Roro37 Ramoecrn merhaba. D vitamini melatonin salgılanmasını bastırdığı için uykuya geçişi zorlaştırıyor ben ocean kullanıyorum sabahları veriyorum gece uykusunda rahat ediyor
_YanakReisinAnnesii Ramoecrn ben ocean kullandim hâlâ da kullanıyorum böyle bi sıkıntı yaşamadık. Sabah saatlerinde vermelisiniz geç saatler de verilen d vitamini uykusunu etkileyebilir .
Ramoecrn NEG Roro37 _YanakReisinAnnesii gündüz uykusunu da etkiliyor sabah veriyorum inanılmaz huzursuz oluyor versem dert vermesem dert
_YanakReisinAnnesii Ramoecrn marka değiştirerek durumuna baktınız mı acaba? O marka da birşey iyi gelmiyor olabilir belki .
es6 hnurr94 hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Genel itibariyle d vitamini sabah veriliyor uykusuzluk yapar. Biz sağlık ocağındakini kullandık bi kaç gün çok huzursuz oldu sonra ocean kullanmaya başladık gayet iyi uykusu.
rojem Bence markasının değiştirin. Bizdede aynı sorun vardı uyumuyor, ağlıyor, gazı artiyordu. Şimdi ocean kullanıyoruz o şikayetler ortadan kalktı çok memnunum