busecllkkbkkl Arkadaşlar oğlum aşırı hareketli bir çocuk başbaşa bişeyler yapmak istiyorum onunla gezmeye çıkalım istiyorum ama mümkün değil tek kişi nasıl yapabilirm onunla bişeyler bebek arabasında durmuyo çünkü
Elika00 busecllkkbkkl benim oğlum da durmaz bebek arabasında bisiklet aldık ebeveyn kontrollü onda duruyor. Varsa öyle deneyebilirsiniz. Onda oturduğu için sanırım etrafı da açık ya baya duruyor sağolsun 😂
mehmel54 busecllkkbkkl üstteki arkadaş yazmış bizde de aynı sıkıntı vardı bisiklet aldık onda duruyor birde yürüyorsa bebek arabasını almadan çıkabilirsiniz biraz zor oluyor ilk başlarda ama sonra alışıyor insan
Birdunyabircennetannesi busecllkkbkkl Eee çocuk bacım 2 yaşında oğlum 10 dk lık yolu 45 dk da yürüyoruz Her 2 adımda bir bişey görüyor mızırdanıyor ama evde de tıkılıp kalınmaz bu yüzden
busecllkkbkkl Elika00 var öyle bisikleti onlada çıktık ama 10 dakka duruyo sonra inip koşsun istiyo 🙂
busecllkkbkkl mehmel54 bebek arabasızda çıktık çok koşuyo ve hızlı koşuyor biz perşan oluyoz hiç dışarı çıkasım gelmiyo 🙂