Sibelsahin 6 gün sonra 3aylık olcak kızım kafası iki gündür çok sıcak vücudu normal ateşi 36.5-37 sizce neden bide çok huzursuz
Sevgimelegim Sibelsahin oglumdada oluyo4 2 ay 26 gunluk bence normal 😊 atesi eger yuks3k degilse dediginiz gibi bende hemen olcuyorum
Orianna Sibelsahin cnm benim oğlumun başıda hep ateş gibi yanardı doktorumuz bebeklerin ter bezleri aktif çalışmaz bizimki kadar o yüzden başları genelde çok sıcak olur ve en çok baş kısmından terlerler demişti vücut sıcaklığı normal olduğu sürece sakın endişe etme dedi üzerinden 4 ay geçti hala başı sıcak oluyor her kontrole gittiğimde soruyorum hiç bir sorun yok diyor elhamdülillah sıkıntı yaşatmadı endişe etme yani
Azra_annesiii Caca benim kızım 3 . Aydan sonra damak sertleştirmeye başladı eller ağızda , huzursuz dönem dönem ateş . Her çocuk farklı 5 buçuk aylıkken de çıkardı şükür 🙏🏻
Sibelsahin Teşekkür ederim hepinize sanırsam diş sağ tarafında birşey hissetim bende ama emin olamadım yarın acile giderim (korktum)calpol verdim iyi mi yaptım bilemedim
ZeydinAnnesi7 Sibelsahin dişten neden korkuyorsun 🙂 daha erken sanmıyorum diş olduğunu ama normal yani benim oğlumunda kafası yanardı vücudu normal olurdu diş derlerdi banada 4. Aydan beri diş diş diş diye diye bir hal oldu çevrem ama 7. Ayında çıkardı 🙂 şuan 11 ay 20 günlük ve sadece alt 2 dişi var 🤷♀️
otose_san Sibelsahin uykusu olup uyuyamadığı zaman başı vücuduna nazaran daha sıcak oluyor kızım da, 7 aylık kızım