yagmurikraalcicek Bebeğimi her ay doktor kontrolüne götürdüğümde kulağında enfeksiyon var diyo doktoru antibiyotik vermekten bıktım doğal çözüm yollarınız var mı kızlar
Cennetinsusu yagmurikraalcicek Udi hindi yağı damlatıyorum ben ama kızım kulağım ağrıyor dediği zaman gece uyumadan damlatıyorum. Yoksa ilerleyip ateş yapıyor. Kulağıda duymuyor enfeksiyon ilerleyince. Ben bu şekilde çözüm buldum. Okula başladığından beri sürekli kulak enfeksiyonu oluyor. Sürekli antibiyotik kullanmak yerine doğal antibiyotik 😊
parsoglan19 Aynı sorun vardı oğlum 4 yaşında. Kbbye götürdük artık. Adam kortizonlu bir ilaç verdi hatta kullanıp kullanmamak için 1 hafta düşündük. 5 günlük bir ilaçtı. Her ay antibiyotik kullanacağına deneyelim dedik 6 aydır bir sıkıntısı olmadı biz şok. Ama tabi uzun vadede o kortizon çocuğuma ne yapacak içim içimi yiyor
Sinemisssss 17 ay boyunca kulak boğaz ateş ayda 2-3 kez hastanelik oluyorduk . Ama çok şükür son 4 aydır hasta da olsak ilerlemiyor ve ayakta atlatıyor. Arı sütü, polen,propolis, bal karışımı her sabah ac karnına verdim istersen deneyebilirsin
yagmurikraalcicek Hayır hala kulak enfeksiyonu devam ediyor kronikleşti genta damla var damlat çok iyi geliyor