Sasah1441 Merhaba kızlar bu trendyol indirim kodunu nerden buluyorsunuz ben bulamıyorum 🙈 sağolsun bi iki bayan burda yazdı da sayesinde ekstra indirimli ürün aldık yine alacaklarım var ama ben tekrar bulamıyorum indirim kodu 🤷♀️
Ygz Sasah1441 ayy desene nasip gercekten dün bana olmustu efsane20 yazarak 🙈 bide stoklarla sınırlı kodlar bile😂
Sasah1441 Ygz aynı kodu verme imkanı var mı tekrar arada yenileniyormuş ya gerçi tarihi geçti diyor indirim bitmeden bi alsaydım 😁
Rscb Hesabını bilen anne paylaşıyor genelde mega20 vardı bir arada hatta yeni email ile kayıt olduğunuz zaman da kuponları bölümüne 50 TL kupon geliyordu fakat şuan devam ediyor mu yoksa efsane günlere özelmiydi bilmiyorum deneyin bir isterseniz 😊
Sasah1441 Rscb mega da tarihi bitti yazıyor eşim dediğiniz gibi yeni yükledi programı ve 100 TL hediye geldi 😍 süper oldu tabi ben uyanıklık yapim dedim hemen anneme yükledim hiç bişi gelmedi 😁🙈
Ygz Sasah1441 olabiliyo işte bazı günler 🙈 ayrıca uyemisiniz eşime ve kardeşime 100 tl kupon indirimi gelmişti🙃
Rscb Sasah1441 kimine geliyor kimine 50 kimine 100 bende başka mail açmıştım 50 gelmişti kardeşime yükledim ona da 50 gelmişti şans işte😃😃
Sasah1441 Ygz hımm tam tarih belli mi acaba doğumgünü hediyesi almam lazım da yetişsin zaten bu indirim den önce almak istediğim ürün 370 TL Di cuma indirimde 454 oldu 🙈