Goktugkalptugce Kızlar sessiz ve çekim gücü iyi bi süpürge arayışım var kullandıklarınızı önerir misiniz ne almalıyım
Minel-inannesi Goktugkalptugce bosch logo modeli toz torbali kullaniyorum, o kadar sessizki kizim kendine oyuncak etti. Supurgeyi calistirirken pesinde dolasiyo, ustune oturmaya felan calisiyo😂
Goktugkalptugce Neeen-var-kuzum bana gereksiz pahalı geliyo bi de showroomda denedim cok sesli geldi bana 🥲
aysssnr Goktugkalptugce rowenta/ tefal bence sessiz yani media marktta falan inceleyebilirsiniz deneyebilirsiniz 1.5 yıl oldu çok memnunum ben bebeğim yan odada uyurken sesinden etkilenip uyanmıyor
Goktugkalptugce Minel-inannesi bizimki de üstüne tırmanıp borusunu kıtlıyo ama çalıştırınca bi kaçacak delik arıyo 😃😂😂
Minel-inannesi Goktugkalptugce el blendirinda yapiyo benim kiz onu. Evde en sesli calisan alet o. Bende cok kullanirim ama asla alisamadi. Calistirinca ciglik gozyasi kiyamet😂
Goktugkalptugce Minel-inannesi çocuklar başka bişeyler biz onu kucağımda çalıştıra çalıştıra aştık oğlan tepemde onu çalıştırdım anca alıştı
Minel-inannesi Goktugkalptugce yok asla yaklasmkyo, tezgahta gördüğü an mutfak kapisina gidip orda aglamaya basliyo. Cekmeceden gel veraber cikaralim deyince bile kucagimdan atiyo kendini gidiyo kapiya aglamaya🤣
Goktugkalptugce Minel-inannesi ah kuzum kıyamam hiç korku kalmış demek onda üsteleme madem o ne derse öyle olsun 🥲