Sadeturkkahvesi Herkes dilan polat postlarında birbiriyle kavga ediyor merak ettim seviyor musunuz sevmiyor musunuz ?
Birdunyabircennetannesi Sadeturkkahvesi Neden seveyim babamın kızı mı anam nasıl böyle avukat moduna giriliyor tanımadıkları insanlar hakkında
Eternity Sadeturkkahvesi Ne seviyorum ne sevmiyorum. Yüz yüze görüşmediğim bir insan sonuçta. Ama hakkında da kötü yorum yapmam açıkçası.
Deletedmom_117 Sadeturkkahvesi ah ne alaka ne alaka neden onun parası işi gücü neyse işte geriyoki anlamadım gitti
Noname21 Sadeturkkahvesi insan sevmeyi bırakalı uzun zaman oldu sadece kızımı seviyorum o da bir melek 💕
Sadeturkkahvesi Birdunyabircennetannesi evet bende burası sayesinde keşfettim valla birbirleriyle kavga ediyolar
Birdunyabircennetannesi Sadeturkkahvesi Hayır ne yaptığını bilmiyorlar Belki iftira belki değil Ve bu kadın neci böyle yahu devlet meselesi haline getirdiler
Sadeturkkahvesi Birdunyabircennetannesi bi arkadaşm var kadına çirkin neresi güzel dedm diye 2 saat bana kadını savundu ve övdü😅😅😅😅
Birdunyabircennetannesi Sadeturkkahvesi Görgüsüzlüğü görüp nasıl savunuluyor anlam veremiyorum Kimsenin günahını alamam haberlerle ilgili Ama kadın apaçık görgüsüz saygısız biri nasıl sevilir anlayamıyorum
[silindi] Sadeturkkahvesi Yardımıda bir şeylerin üzerini kapatmak için yapıyor. Bi nevi vicdan rahatlatma 😎😀
Birdunyabircennetannesi Noname21 Valla birini tanımadan seviyorsa birileri Akıl sağlığından şüphelenirim o kişinin