Acemimom1 Kızlar bebeğim 14 aylık. Sağlık ocağındaki ebe deldirebilecegimizi söyledi. Eczacı 2 yaştan önce yapamayız dedi. Tıp merkezi ise 5 yaş dedi.Nerede deldirebilirim? Birde siz ne kadarlikken deldirdiniz? Son olarakta kendi küpemizi götürebiliyor muyuz?
Ayfa1608 Acemimom1 sadece son soru hakkında bilgim var 😅 ilk deldirildiği zaman sanırım bi küpe takıyolarmış bi süre o kalıyor diye biliyorum 🥲
Aselimmm52 Acemimom1 bende deldirmedim hala aklında bulunsun uyuşturmadan deldirme birkere kızımı uyuşturmadan deldirecektir kuyumcu deldirtmedim başkada delen yer bulamadım zaten
gurbetcimami Acemimom1 ben yurt dışımda yaşıyorum burda deldiremk istedik ama yapan biyer bulamadık yaşadığımız yerde kulakta akupunktur noktaları olduğu için yapmadılar türkiyede yaptıracaktık bu sefer de kızım durmadı son olarakta kulak delen tabancanın kendi küpesi oluyor o küpe deliyor zaten kulağı ucu sivri kulak iyiyeştiği zaman değiştirebilirsiniz. Bu arada kızım 3 buçuk yaşında
Aselliyamm Acemimom1 ben 9 aylıkken deldirdim ilk öncelikle onlar kendi küpesini takıyor 1 ay kadar onlar kalıyolar sağlık merkezinde deldirdim
Asyaveannesi04 Ben kızım biraz aklı kestiğinde kendi istediğinde deldirmeyi düşünüyorum doktorumuzda böyle söyledi