Ezonunannesi2012 Ya bizim buradaki a101 e hiç bi şey gelmemiş güya her markette var diye reklam yapıyolar ne kıyafet ne oyuncak hiç bi şey yok ya😒 aranızda alan var mi kızlar
cimcime1018 Ezonunannesi2012 Bizim de oyuncakların hiç biri gelmemiş 5 yere sordum yani yalan mı yapıyolar doğrusu ne ben de anlamadım. Sadece bebek yorganı ve nevresim alabildim
starwomen Ezonunannesi2012 Bende bir dönem A101’de çalışmıştım gerçekten afişte olan ürünler gelmeyebiliyordu. Tedarik sıkıntısı yaşanıldığı için cirosu yüksek mağaza gönderebiliyorlardı o dönemlerde.
medinekaplan Ezonunannesi2012 bizim A101 de aynı en çok işlek olan yerlere gidiyormuş ben sordum onlar da aynı şekilde kızıyor biz çalışanlar mahcup duruma düşüyoruz dediler cnm bende çok sinirleniyorum
Ezonunannesi2012 cimcime1018 sen yine iyi almışsın kız bizim burda cama afişi asmışlar ama hiç bi ürün gelmemiş
cimcime1018 Ezonunannesi2012 a101den bu konuda çok şikayet var ve bu resmen insan kandırmak. 1 yerde hiç yoktu yine bizim de burda 🙄
Ezonunannesi2012 starwomen o zaman her yere asmasınlar ya napim ben çocuğu kucağıma alıp sokak sokak a101 mi dolaşayım benimle birlikte 6 kişi vardı sabah markette
starwomen Ezonunannesi2012 haklısınız ama buna çözüm bulacak kişi ben değilim.. Şikayet hattından yazın dönüş yapsınlar
Ezonunannesi2012 cimcime1018 aynen öyle yaptıkları çok saçma sabah sabah hamile halde giden var bebeğiyle giden var ayıp yani burda da hiç yoktu
umutunannesiiii cimcime1018 Amac zaten müşteriyi içeri sokmak nasılda bos çıkmaz bir şey alır diye herhalde
Ezonunannesi2012 medinekaplan kız ben ana cadde de oturuyorum buradaki de işlek yani ne bilim ya çok ayıp yaptıkları
medinekaplan Ezonunannesi2012 cnm ben hiç gitmedim bile bugün malzeme gelecekti ama her hafta gidiyordum getirmiyorlar diye bugün de gitmedim
Kuzeymomss Ezonunannesi2012 Sanırım her a101 böyle. Bir arada molfix geliyordu 6 7 a101e sordum bize gelmedi diyorlar. Stoklara bir bakıyorum bana neredeyse 1 saatlik uzakta başka bir şehirde gözüküyor. Çok saçma gerçekten
bayankivircik Ezonunannesi2012 o da birşey mi burda 2 3 gün önceden açıyorlar reyona koyuyorlar bi gidiyorum yok aslında yasak olması lazım
Birdunyabircennetannesi bayankivircik Evet geçen araba aldım oğluma Kasaya gittim bu satışta değil yarın girecek satışa dedi Eeeee neden rafta o zaman?
cimcime1018 ayezhan Kiyafet hiç yoktu sadece yorgan nevresim bide bikac battaniye vardı. Oyuncak kıyafet getirmemisler canım
hogwarts Ezonunannesi2012 internette varsa internetten alın ben hotwheels araba almıştım oğluma geldi
Ezonunannesi2012 hogwarts sorun netten almak değilki canım markete gelecek diyip gelmemesi yoksa netten de almıştım ürünlerini
Gokcr Bende bu sabah gittim hicbiri yoktu gelmedi mi aktueller dedim geldiler ama depodalar dedi yer olmadigi icin cikarmamislar guya
cimcime1018 Ezonunannesi2012 Evet öyle zaten. Bimde yaşamıştım aynısını söke söke de aldım şikayet de ettim personeli