mavi61 Merhaba, Görümceme sosyal yardım çıkmış hala hesabına para yatmamış. Nasıl ilerliyor süreç PTT den filan mı alması lazım bilemedim
atlasmomyy_ mavi61 e devlette PTT üzerinden yapılan kurum ödemeleri kısmında ödeme yapılınca görünür. Yeni kabul edildiyse önümüzdeki ay ödenir
atlasmomyy_ Fubihan 1 çocuk varsa 1200 ödeniyor 12 ay boyunca 1 den fazla çocuk varsa ona göre 100-200 fazla ödeme yapılıyor
atlasmomyy_ iremnazshn e devletten başvuru yapmak lazım sosyal yardım başvuru hizmeti kısmından yada bulunduğun yerin sosyal yardımlaşma vakfına da gidebilirsin
199887 Benim de bir oğlum var 3 aylık sosyal yardım başvurusunu aile sosyal politikalar sayfasindan mi yapıyoruz?
arelinannesi1 199887 e devlet üzerinden sosyal yardım başvurusu olarak çıkıyor bı kaç bilgi doldurup başvuruyorsunuz 20 gün sonra falan belli oluuor sonuç
199887 arelinannesi1 inşallah canım olur ya her çocuklu aileye veriyorlar demi kesin en azindan bebemin ihtiyaçlarını karsilardim ordan
arelinannesi1 199887 etrafımdaki her çocuklu aile alıyor işte kira bedeli elektrik bedeli vs herşeyi yazıyorsunuz oraya zaten açtığınızda görürsünüz inşallah olur hani artık bu zamanda 1200 de çok para değil de çocuğun yine beziydi mamasiydi karşılıyor
199887 arelinannesi1 evet ama ben az once e devletime girdim yazdım ben buna daha once 5 kez basvurmusum ama kabul edimemis niye onu da anlamadım eşim asgari ücret aliyo simdi bi evladimiz oldu inşallah bu sefer basvuracam yine olur inşallah 😊
arelinannesi1 199887 bulunduğunuz yerde sosyal yardım kurumu olucak oraya bı gidin sorun bazen imza istiyorlar büyük ihtimal ondan olmamış olabilir