Mavilimmaviselim Merhabalar devlet Hastanesi’nde çocugun alerjisine bakılır mi aşırı öksürük var tetikleyen bir şey olabilir mi diye baktırmak istiyorum
Lilybaby Mavilimmaviselim önce çocuk doktoruna götürün onun yönlendirmesi lazım yoksa alerji bölümüne randevu alamazsınız
DiyetteyimYiyemem Mavilimmaviselim aynı şeyden dolayı gittik cocuk doktoru yönlendirme açarsa gidebilirsiniz deri testi yaptılar hemen aynı gün bize ama hepsi negatif cıktı
Yesimgulcakir Mavilimmaviselim İstanbul’daysan hiç uğraşma devlet hastanesinde sistemden immünoloji açtırmaya çünkü kesinlikle randevu bulunmuyor.2 ay önce açtırdım sistemden asla randevu yok
Bugleminannesi28 DiyetteyimYiyemem peki bunu kan alarak mı anlıyorlar bide neye olduğu dahi çıkıyor mu
DiyetteyimYiyemem Bugleminannesi28 2 yaş üstü sanırım deri testi yapılıyor benim kızım 3 yaşındaydı yaptırdığımızda koluna alerjenler damlatıp kücük neşter gibi bişeyle minicik delip deri altına inmesini sağladıkar 15 dk bekledik kızarıklık olmayınca alerji yok dediler kızarsaydı alerjyi iyice araştırıyorlarmış
DiyetteyimYiyemem Yesimgulcakir ben devlete gittim istanbulda 9:59a alarm kurup bölüm ve hastaneyi girip arama butonuna basmadan bekleyin tam 10:00da arama tuşuna basın ve ilk randevuyu alın saate falan bakmayın cünkü her doktora 1 randevu acılıyor sadece