Cennetkokulum___ Adet sökülmesi için hangi ilacı kullanıyorsunuz? Ne yaptıysam sökülmedi adetim mecbur ilaç kullanacağım artık. Tavsiyelerinizi bekliyorum ☺️
Cicegimm477 Cennetkokulum___ bn sogan kürünü öneriyorum kesinlikle ilactanda etkili ve hiç bir zararı yok ben 15 gün içtim adetim düzene girdi kokusu rahatsz edebiliyor ama en azından hiç bir zararı yok suandada hamileyim zaten ♥️
ceriio Cennetkokulum___ söktürücüler içinde en az hormon içeren en masum olanı ben hormon kullanamıyorum mecbur kalınca alıyorum bunu veriyorlar bana o sebeple. Ama emzirme falan var mıydı sende onu bilmiyorum o durumda kullanılıyor mu bilmiyorum canım 🤷🏻♀️ bir de pozitif çıkıyor mu😋🤫
ceriio Cennetkokulum___ bilmiyorum birden öyle bir his doğdu içime 🙊👀 Rabbim hayırlısını versin diyelim 🙄
Cennetkokulum___ ceriio senin hislerin doğru çıkıyor bak yapma 🥺 @TheMomm ikinci çocuğu erkek dedin erkekmis
ceriio Cennetkokulum___ aa ciddi misin erkek miymis 👀 aboo ne desem çıkıyor valla ben şok 🙄 belki sende yanilirim kız düşünme öyle 🥲
Cicegimm477 Cennetkokulum___ gercekten etkili ✨ bnce faydasi icin kokusunu çekmeye değer yinede yapamiyorum diyorsaniz da tarlusal kullabilirsiniz
TheMomm ceriio Ya seni etiketlemeyi unuttum kusura bakma bildirimlerde silince bi turlu bulamadım ismini 😂 Evet canım erkek yanılmadın valla 👏
ceriio TheMomm sorun değil canım bende unuttum hiç aklıma da gelmedi sormak 😅😅 öyle olmuş evet 👀 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻💜