muratnannsi 11 den 12 ye kadar zorla uyuttum. 4 de uyandi .Hala uyumuyo deliricm artk .tek bakıyorum gunlerdir uykusuzm. Uyutmsk tam bir işkence. Asla rahat uyyttugumu bilmem. Her gece ayni dert
1bebi1anni muratnannsi ben de vallahi sabrımın sonundayım artık 10 buçuk aylık oldum hep böyleyiz. Akşam 8de yatar sabaha kadar uyumaz da uyanmaz da mız mız mız mızzz mızzz
yuhumgeliy muratnannsi bizdedir aynı akşam 9:30 gibi uyudu 11de kalktı ağlayarak 1buçuk saat sakinleştirip emzirip sallayıp geri uyutmaya çalıştım. Saat 5 gibi bir daha kalktı şu an hala uyanık gelio gidip emşyor yatağına yatıyor dalamıyor da konuşuyor sürekli en son sallamaya aldım gözleri kapalı ama dalamıyor yarım saat oldu bilekler felç 20 gün sonra 2 yaşına girecek bir de. Benim acilen memeden kesmem kazım sanırım 😂😂 yildizmom-2023
muratnannsi Zorla 1 saate uyuttm hale bak .4den beri ayaktayz .ct sesine uyanır .ille de meme diye çığlığı basar. 17 aylik büyüdükçe kolaylsscagna daha da zorlaşıyor. Snirden ellerim titriyor artk
Yasemin_Rana muratnannsi benimkide en ufak sese uyanır ben elektrikli süpürge sesi açıyorum o zaman sesleri duymuyor etraftaki uykusu daha derin oluyor.
muratnannsi ayazbebek_0 vallahi bende .surekli meme meme diyor. Emzirmekten soğudum artık Uyuturken canm cikti .4 saat sonra yinr ayni cile .kaldirdm yoksa hepten kafayi yicem 1 saat salla 1 saat emzir anca uyuyor. Ne sallamaya ne de emzirmeye mecalim klmdi aldm geldm salona
muratnannsi yildizmom-2023 bende dişlerimi skmaktan bir hal oldum Snirden ellerm ayaklarım bosaliyo artk Esim gelsin ona bırakcm yürüyüş yapcam
ayazbebek_0 muratnannsi ya bi kaç gündür emiyor sabaha kadar ama gözüde sonuna kadar açık hiçmi uykusu gelmiyor
muratnannsi ayazbebek_0 ay bir bilsem hayret ediyorum o kadar yorgunluğa nasl dayanıyorlar uyumuyolar
Nhnhzl Benim kızım da öyle 2 aylık dün gece beni mahvetti gözler apaçık uyumadı resmen sabaha kadar tam uyudu deyip uyuyacağım 10 dk max hemen uyandı hep emdi . Artık atak mı geçiriyorlar bişeyler oluyor anlayamadım
Yasemin_Rana muratnannsi belki küçükken dinlemedigi için alışmamıştır ben hep elektrik süpürge sesiyle sakinlestiriyorum
Brctmklll Ah kızlar ah 7 aylık ikizlerim var.birini emziriyorum uyutuyorum diğeri uyaniyo onu da emziriyorum uyutuyorum diğeri tekrar uyaniyo.sabaha kadar bu döngü içindeyim 7 aydır uyumuyorum söyleyeceklerim bu kadar 😂
muratnannsi yuhumgeliy ayy benmmkide aynıydı mafoldum 7 de uyudu .bide sürekli konusuyor konuşmaktan dalamadi resmen