cemreninannesi_ Güzel anneler merhaba ❤️ Sorum başlıkta evde ne gibi güvenlik önemleri alıyorsunuz, aldınız ? 11 aylık kızım var dolaplara kilit koymak dışında henüz bir önlem almadım yürümeye de başladı tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum 🌼🩵
Synmannesi cemreninannesi_ öncelikle evlatlarımızı rabbim korusun çekmecelerden bıçak 🔪 kalktı kesici alet 2 tüm kapı ve cam larda kilit var dolaplarda da kilit var kaydırmaz var halılarda
kuzey-21 cemreninannesi_ kesici olan herşeyi kaldırdım. Camlara kilit taktırdık. Çekmecelere kilit aldık. Dolap köşelerine köşelik taktık düşerde biryeri vurmasın diye. Özellikle çekmeceler de bıcak vs varsa kaldırın.
Tubanurrr cemreninannesi_ prizler çok tehlikeli elektrik konusunda bebekler parmaklarını sokabilir o yüzden prizler için güvenlik kitleleri oluyor onları takip kapattım prizleri benim evimde prizler alcakta o yüzden çok önem veriyorum
Birdunyabircennetannesi Sivri yerler için plastik bir şey satılıyor onlardan alabilirsiniz Şuanlık dolap kilidi işinize yarayacak ama bir zaman sonra zorlaya zorlaya hepsini açacaklar 😅 Kesici aletleri üst taraflara koyun mutlaka Mesela benim mutfakta 2. Çekmecemde bıçaklar vardı Oğlum bir anda açıp karıştırmaya başladı uzanamaz sanıyordum Hemen kaldırdım bıçakları yukarı Pencere kilidi mutlaaaaakaaa olmazsa olmaz