Minniemouse12131415 Çocuğum 6 aylık, emzik vermek istiyorum. Bugüne kadar hiç vermedim. Hangisini önerirsiniz? Marka ve numara söyler misiniz lütfen
Birdunyabircennetannesi Minniemouse12131415 Bence bu saatten sonra vermemelisiniz Kesinlikle tavsiye etmiyorum Başta vermeyip şuan neden vermek istiyorsunuz ki Sonrasında birde bırakma durumu oluyor ve çok zorluyor alışınca
Beraninannesii Minniemouse12131415 Avent ultra air 6+ öneririm ama 6.ci aydan sonra alirmi bilemedim biraz uğraşmak gerekir
Ahhannelik Minniemouse12131415 ben doğduğu anda verdim 7 aylık kızım sadece uyuyacagi zaman alıyor uyuyunca bırakıyor ve onun haricince versemde atıyor ağzından wee baby kullanıyoruz kızım biberonda da emziktede sadece bu markayı kabul etti 6 aylık olunca 2 numaraya geçtik sürekli vermeyin uyutacaginizda verin isterseniz sürekli emmek istemez en azından bırakmasıda daha kolay olur yeğenimede aynı şekilde yaptık biz çok çabuk bıraktı
Minniemouse12131415 Birdunyabircennetannesi çok ağlıyor. Susturabilmek için hep kucağımda. Çok yıpranıyorum, yetemiyorum çocuklarıma.
Birdunyabircennetannesi Minniemouse12131415 Hepimiz yetemiyoruz bacım İnan hiçbir anne yetemiyor Yani ben tavsiye etmiyorum bizde emzik kullandık ama doğduğunda başlamıştı Ayında zor bıraktık inanın bıraktırma süreci zor oluyor Aya kadar emziksiz gelmişsiniz bence böyle devam edin bir şekilde Ve maalesef uyku sürecinde mesela emziği ağzından düştüğü an direk uyanıyorlar falan
Meovvmeovv Minniemouse12131415 philips avent 👌 asla şaşmam bu emzikten. İki yönlü kullanılıyor bebeğim için büyük rahatlık,söküp temizleyebiliyorum fiyatına değer. 6 aylıksa 6-18 olanı almanızı öneririm
edafmo Minniemouse12131415 nuk kauçuk damaklı tuttu sadece Tam 9 farklı marka ve çeşit denedikten sonraa
Happybaby22 Minniemouse12131415 avent ve bibs almıştım, 3 buçuk aylık olduğunda bibs kauçuk olanı tuttu. Çok ağladığı için sürekli verdim o şekilde alıştı 🌸
bananeabiya Minniemouse12131415 Philips Avent ultra air kullanıyorum benimki aylarca tutmadı 6 aylıkken tuttu. Emzik öncesi çok zordu oyun halısında bile 5 dkdan fazla durmuyordu yemeğimi zor yiyordum ama emziği tutunca uykusu bile arttı. Önceden uyutmak için emziriyordum sürekli ama bu sefer de çok sık emiyordu o da sıkıntı.