Drycl46 Başlıkta söylediğim gibi tam uyuyayım diyorum hemen uyanıyor başında oturunca da mışıl mışıl uyuyor uyusun uyusun tabi de bende uyuyabilsem keşke 🥲
biradamavisi Drycl46 bende de olurdu bu. Neden acaba. Düzeliyor elbet ama bazı dönemlerde değişik algıları oluyor.
motherofLeyla Drycl46 bizimkide mesela 8 buçuk gibi uyuyor şimdi, işte saat 11 oluyor bende artık uyuyum diyorum tam yatınca uyanıyor 😂 gerçi şimdi biraz azaldı bu huyu ama önceden sürekli öyleydi nasıl dek getiriyor diye şaşırıyordum 😂
Yagmur08 Drycl46 gün içinde giydiğiniz bir kıyafetinizi yanında yastık varsa ona geçirin yoksa yatağının yanına sıkıştırın ben öyle çözüm bulmuştum 😅 öğle uykuları uzun ve derin oldu
Drycl46 motherofLeyla hisleri çok kuvvetli 🥹 bide oğlum sallanarak uyumak istiyor uyumam mümkün değil
Drycl46 tomvejerry herkes aynı durum da 🥲 Allah yardımcımız olsun iyi olsun evlatlarımız geçer bu günler de inşallah
Drycl46 motherofLeyla aaaa bu ben şuan uyuyor beşiğinde sallıyorum nasıl alıştıracağım kendi beşiğine bilmiyorum
Aslihn0707 Drycl46 al bendend3 okadar 3 aylık 10gundur daha bir arttı yatağa koyuyorum kalkiyo kucağıma aliyorum uyuyor salak gibi oldum 3 yaşında kızım var yazık onunla hiç ilgileniyorum
Drycl46 Aslihn0707 çok zor kızınız da küçükmüş sizin de daha zor Allah kolaylık versin inşallah umarım huyları düzelir 🙏🏻❤️