Birdunyabircennetannesi Temmuz ayında alındı ve 2 ay aralıklarla kullandık Faturasını da ekledim Hiçbir sorunu yok ayakkabının Alacaklara hayırlı olsun Çok rahat hafif bir ayakkabıdır Ayakkabı numarası 23 Kutusuyla faturasıyla birlikte gönderim sağlanacaktır
Ogulluana Birdunyabircennetannesi sıfırı 400 lira değil mi sonuçta ikinci el en azından yarı yarıya olması gerek değil mi az kullandım diyorsunuz ama üstünü tamamlayıp sıfır alınır
pinkooo_02 Birdunyabircennetannesi yani ikinci el diyorsunuz az da kullanılsa sonuçta ikince el ve yenisiyle aralarında 70tl fark var ben 330tl verebiliyorsam 70 de veririm yenisini alırım biraz daha düşürün yoksa kimse almaz
Adenveannesi Birdunyabircennetannesi bu ne saçmalık ya hem kullanılmış defalarca altları siyah yenisiyle arasına 70 tl koymuşsunuz. Valla burada kullanılmış emzik satan bile gördüm asla almam aldırmam ama bu davranışlara da tepkimi koyarım. Yazan arkadaslar sonuna kadar haklı birde yok pazarlık payı var yok o yok bu diye saçmalamışsınız hangi devire düştük biz ya ben olsam ihtiyacı olan birine parasız bile vermeye utanırım yazık vallahi