Yaren58 Merhaba! Arkadaslar 2aylık kızım kakasını 3-4 güne bir yapıyo. Bugünde resmen yeşildi neden acaba. Böyle kına yeşili aynı ama sert degil sebebi nedir bilen varmı
Svmslbr Benım doktorumun dediği şuydu; güzel beslediğin için sütü hazmedeyor o yüzden yeşil kaka yapıyor dedi gerçekten nette de öyle yazıyordu
arascml Merhaba bugun aynı sorun bizde de oldu. mama kullanıyoruz aptamil dün conformiline geçiş yaptık doktora sordum ondan olmustur dedi.
D16 Bnde 5.aydan itibaren sma mama verdim koyu yeşil kaka yaptı ve çok ağlıyodu kaka yapmadan önce . Mamayı verdiğimin 4. Gününde oğluma bi baktım tüm vücudu kıpkırmızı dökmüştü. Dikkatli olun ve takip edin. Devam ederse mamayı değiştirin
gzmarc Bende conformil mama veriyorum 4 gündür bizimkinin kakasida yesil oldu sıkıntı bir durum mu mamayi degistirdiniz mi
gzmarc Bende artık bir normal olan aptamil birde conformil olani veriyorum bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Yaren58 arascml evet devam ediyor ama kendisi yapiyor artik günde iki defa sivi ama yesil. Hipp conformil kullaniyoruz