sb- Oğlum 21 aylık uyurken hiç uyanmadan gözü de kapalı kahkaha atıyor bu gece yaptı daha önceden de 3-4 kez yapmıştı, sizin çocuklarda da oluyor mu rüya görürler mi acaba bu yaşta
_YanakReisinAnnesii sb- 2 yaşın da benimki de . Ben denk gelmedim ama eşim de oğlumuzun birkaç kere rüyasında kahkaha attığını söyledi çok anlık oluyor dedi o yüzden yakalayamadım hiç 😂 eşim de ilk duyduğunda baya afallamıştı. Rüya görüyorlardır heralde
Deletedmon_69 sb- 8 aylık benimki ara ara yapar çok tatlı🥰🥰 keyif alın harika bir şey🥰 alıştım artık😂
Beraninannesii sb- 15 aylık oğlum arada kıkırdiyor birde eşim yokken çok yapıyor ufaktan tırsıyorum 😬😅
sb- _YanakReisinAnnesii inşallah öyledir ben de korkuyla eşimi uyandırdım dinledik 10-15 saniye gülüp sustu hem tatlı hem korkunç😂
sb- Deletedmon_69 hem tatlılığından öpesim geliyo hem korkudan uyandırasım😂 bu akşam karnını tutarak güldü gıdıklanıyo gibi bi tadım kaçmadı değil😂
KLORAK sb- benim kuzum doğduğundan beri rüyasında güler, kahkaha değil ama ağzını açar ihihi diye minik sesler çıkartır 🫠 6 aydır böyle