Nehir16busra Foto nasıl yükleniyor bilmiyorum kızım 19 aylık masa sandalye almak istiyorum ama karar veremedim. Tekli küçük olanlar mı daha mantıklı yoksa üsten kendinden çekmeceli olanlar var o şekilde mi? Önerebileceğiniz bişey var mı
esraanurrr Nehir16busra bence çekmeceli olanlar daha iyidir diye düşünüyorum ama biraz da bütçe meselesi. Ben minera kumru aldım kargoda bugün yarın gelir. Tek sandalye var güzel kaliteli bir şeye benziyor yorumlarında iyi. Biraz daha bütçe ayırabilseydim çekmeceli olandan alırdım.
Nehir16busra esraanurrr çekmeceli uygun fiyatlı bakıyorum ben de öyle masayı kullanırken üsten tahtasını kaldırıp içini de kullaniliyorlar bişeyler koymak içinde mantıklı geldi ama bilemedim
esraanurrr Nehir16busra evet hem depolama gibi kullanılır kalem boya vs konur daha iyi gibi Hepsiburada da vardı bir bakın isterseniz
Nehir16busra esraanurrr evet bende öyle düşündüm ama baktığım modeller de yorumu iyi olan da var kötü de bilemedim o yüzden burdan belki kullanan vardır bir öneri yapar diye düşündüm ☺️