RabiaBspnr cuma günü yaptırdık 7aylık olacak oğlum biz özel muaynede yaptırdık sadece o kısım uyuşturuldu extra fazla uyuşturdu yani 3 saat uyuşuk kalacaksa 4saat kalır dedi. İlk baş bi şurup verdi onu içirdik bi 15dknız var uyutun bu uyku yapacak dedi tabi zorla değil uyumuyorsa yapacak bir şey yok bizimki uyudu getirdik masada uyandı herneyse biz başında olunca oyaladık telefon vs yanınada kapağa calpol bıraktılar huysuzlaşınca emziğini bandır annesi dediler öyle bir yere kadar idare ettik acıktı acıkınca huysuzlaştı işlem devam ederken mama verdim 2defa sonra öyle durdu biraz ağlamaya başladı yine bu seferde uykusu geldiğinden🙄sonra mola verdiler uyuttum yatırdık dikişleri öyle bitirebildiler anca uzadı yani ki normalde huysuz bi çocuk değildi ama illa 40dkda huysuzlanması normak hareketsizlikten sonrasında yanımıza gazlı bez tentürdiyot, kantaron yağı verdiler ve antibiyotikle dolwen yazdılar 3saatte bir tentürdiyotu gazlı beze döküp etrafına sar dedi ince rulo şekilde sarıp üzerine damlattım bezin 15dk sonra çıkarıyorum bardak koyup kapatıyorum bunu her 3saatte bir tekrarlıyorum arada açıp kantaron yağıda damlatıyorum ve her 3saatte bir dolwen 8saatte bir antibiyotik tabi sizin farklı olursa bilemem ama bi gin önce gazlı bezim bitti pansumanı aksattım sanki iyi geldi valla kkuru kalınca daha bi hızlı iyileşiyor gibi sürekli bişey dökünce kutu kalmadığı için heralde he söylemey unuttum sünnetten sonra ilk etkisi geçtiğnde çok ağladı ya zor sakinleştirdim sonrası iyiydi Allaha şükür ama ilk gün biraz zor tabiii.Yeğenim devlette oldu onu komple bayıltmışlardı bu her hastanede böylemi bir fikrim yok