Kolikanne Merhabalar kamuda hemşire olarak çalışıyorum doğum iznim bitti yıllık iznimi harcamak istemiyorum yıllık izin kullanmadan ücretsiz izne çıkılıyor mu bilgisi olanvar mı
Prensescilek Kolikanne kullanabilirsiniz .Bende memurum dogum izninde sonra ücretsiz izne ayrıldım ve yıllık izinlerim saklı kaldı. Tabi ne kadar ayrılacağınız da önemli.
Mukemuke Kolikanne çıkılır canım. Doğum iznin bittikten hemen sonra ücretsiz iznin başlar. O sürede istersen yıllık iznini kullan sonra ücretsize çık istersen direk ücretsize çık sana kalmış o.
Mmeelliikkeee Kolikanne çıkabilirsiniz ama dikkat edin yanacak olursa önden yıllık izin kullanın birikmişin kalan dönem yıllarına bakın . Bir önceki sene kullanılıyor ama ikinci yıl dolunca aktarma olmuyor. Ücretsiz izni de istediğiniz zaman bölme istediğiniz kadarını kullanma hakkınız var
rivrivyapma Kolikanne eğer bu sene içinde dönmeyecekseniz yanacak izinleriniz olabilir onu bir sorgulayın bence. İzin kullanmadan çıkabilirsiniz :) ben de hemşireyim kamuda
LadyBugg Yasal olan öncelikle yıllık izninizi kullanmaniz. Yıllık izniniz bittikten sonra ücretsiz izin kullanabilirsiniz. Ama bazi kurumlar kullandiriyor.