Aminenur1 Merhabalar kizlar) benim kizim 7 aylik oldu ama hic mama yemiyo o kadar ugrasiyorum sabir gosteriyorum ama ek gidayi bi turlu sevemedik. Hani bildiginiz yemeyen bebise bile yediren tarifler varmi?
Melo29 Aminenur1 Ben de burda bekliyim 7 aylık oldu başlarda biraz biraz yiyordu ama bu ara hiç yemiyor bir de tarif vereyim Bal kabağını buharda pişiriyorum bir de kuzu kıymalı tarhana çorbası yapıyorum ikisini karıştırıyorum en sevdiği şey bu ama bunun maksimum 5 6 kaşık yiyor
Sedoa_ Aminenur1 mücver deneyin kendi yesin. Bizimki öyle alıştı. Her şeyin mücverini yaptım aklına ne gelirse 😀
Aminenur1 Melo29 ay 5 6 kasik yese sukur onuda yemiyo. Peki tarhanayi nerden aldiniz acaba dogalmi yani baharati falan nasil?
Aminenur1 Sedoa_ zaten herseyi ben yiyim diyo ama yiyemiyo ki dokuyo 3 tabaktan agzina 1 kasik anca gidiyo
Melo29 Sedoa_ bizimkinin havada uçan kuşa bile alerjisi var yumurtaya alerjis olduğundan pankek mücver falan yumurtasız çok kötü oluyor
Sedoa_ Melo29 makarna lütfen diye bi marka var onun pankek karışımı yumurtasız da yapılıyor isterseniz deneyin.