momyseker Selam kızlar. Kızım 2 ay 10 günlük. Yarın rota, verem ve karma aşılarının 3ünüde olacak. Ağır gelirmi sizce 3ü birden? Huysuzluk ateş ve yapar mı? Sizin tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var
Sedoa_ momyseker verem ateş yapabilir,ı bir kaç güm sonra yapsanız daha iyi olur o da huysuzluk yapmıştı
Mree momyseker rota verem aslında aynı anda yapılmıyor karıştırmış olabilir misiniz? Mesela biz 2. Ayda verem ve diğer aşıları olmuştuk. 3.ayda rota ve menenjit aşıları olmuştu
evam15 momyseker verem ateş yapar ama rota ateş yapmıyor canım ben rotayı önce yaptırıyorum sağlık ocağının aşı günleri gelmeden hiç ateş yapmadı herkes korkma yapmaz rota ateş dedi öylede oldu ama diğerleri yaptı
A_12ynr momyseker verem ateş yaptı bizde iki gün huysuzluk vardı uykuda zorluk yasadik ama bizde iz mız oladi kabarmadida verem olan yer kabarrmis pamuklu gufrin orayı zedelemyin kasimasina uzun vermeyin dendi.. Calpol 38çıkarsa icircektim çünkü canlı virüs enjekde edildigi için vücut savassin diye calpplu vermedim soydum zibinlandurdu. Kollarına kasikalrina anlinan ılık su koydum 37 deydi bizim iki gün sonra düzene girdik
Baharaksy Bizde yan etki olmadi ateşi de çıkmadı her ihtimale karşı calpol yazdirmistik huysuzlukta olmadı normal geçti her zamanki gün gibi koldan yapılan yer kabuk bağlayıp kendi düşecek baya Bi zmani bulabiliyor
queenmom_ momyseker 3 gün yıkamıyorsunuz bende geçen hafta salı yaptırdım 3 aşı ve rota doktor calpol yazdı sadece ateşi çıkarsa ver dedi şükür ateş hiç olmadı sadece aşıdan sonra biraz uyku yaptı o gün genelde uyuyarak geçirdi uyanıkkende keyfi yerindeydi koldan olan aşı kabuk tutabilir korkma kaldırmaya çalışma ve aşı yerlerini ovma dedi kolu sivrisinek ısırmış gibiydi kabuk tutmadı
Aselhuma41 momyseker rota 3. Ayda da Yapıl yor size şuan yapılacak olan 3 dozluk rota maliyet olarak fazla olytor ayrıca uc asi değil 4 asi olmuş oluyor en iyisi doktorunuzla konuşun iki dozluk rotayı yapsın en azından 3. Ve 5. Ayda sadece rotaları olur suan zaten 3 aşısı var rotada eklendiği an 4 asi iki bacak bir kol bir ağız Rotateg 2.4.6. Aylarda yapılıyor ki bu aylarda devlet aşıları var Rotarix 3.5. Aylarda yapılıyor bu aylarda devlet aşısı yok boş ili asi arasında kesinlikle bir fark yok tek farkı maliyetttir bilginize
Sontvbukucu momyseker 1 tanesi ağızdan yapılıyor 2 si bacaktan. Cok nadir hafif bir ateş olabilir belki bizde olmamıştı.
Kubracns momyseker canım hemşireler doktorlar sakın ilaç vermeyin diyorlar ateşi yükselene kadar ama ben ateşinin yükselmesini huysuz olmasını beklemek istemedim aşıyı vurulmaya giderken calpol verdim ve 6 saatte bir verdim çok şükür ne huysuz oldu ne de ateşi çıktı o iki günü hep uyuyarak geçirdik en fazla ateşimiz 37.5 du bi tanıdığımız vermemiş ilaç çocuk huysuz ateşli geçmiş uyumamış bence sende dene calpol şurup ver bir tatlı kaşığı bence hiç korkma tedbirini al eve gelince verme evden çıkmadan önce ver mutlaka bak atlama bu detayı