3 Ekim 00:28 de spinal anesteziyle oğluşumu dünyaya getirdim ilk gebeliğim çok tecrübesizim açıkçası. Bebek sürekli uyuyor yemek yerken bile uyuya kalıyor maalesef memeyi kabul etmedi sağıp verdiğim zaman içiyor ama o kadar stres vs yaptım ki sütüm de gitti neler yaptıysam olmadı hasta olmaması için hemşireler mama vermek istedi mecburen kilo kaybından dolayı kabul ettim. Bebeğin bu kadar uyuması normal mı kızlar beni korkuttu mamayı verirken bile uyuya kalıyor uyandırmak için elini kolunu sıvazlıyoruz burnunu hafif sıkıyoruz sırtına pış pış yapıyoruz ama nafile bizim ki süt sarhoşu gibi uyuyor mamayı zorla ağzına verip yutsun diye ağzını oynatıyorum düşünün. Birde cişini kakasını yapınca saniyelik ağlıyor anlıyoruz ki cişini veya kakasını yapmış değiştiriyoruz bi bakıyorum daha kucağıma almadan yine uyuya kalmış bi açıktığını haber vermek için birde çişini kakasını yaptığını haber vermek için saniyelik ağlıyor ve uyumaya devam ediyor. Bugün taburcu olurken bebek doktoru muayene etti ve bir sorun yok dedi ama bu kadar uyuması beni çok endişelendirdi yarın tekrar randevumuz var doktora soracağım ama yine de ilk önce sizlere sormak istedim bebeğin bu kadar fazla uyuması normal mi