prnsannesi_ Merhaba iyi akşamlar hanımlar oğlum 9 aylik dişleri de var nedeni ne bilmiyorum ama ısırıyor beni başka birini ne bulduysa ısırıyor anlamış deilm yapma dememe rağmen hem saçımı çekiyor hem ısırıyor ilk çocuğum tecrübesizim yardım ederseniz sevinirim
1oznur prnsannesi_ 13 aylıgız ısırıp bi da kıkır kıkır kahkaha atar 😅 oyun sanıyorlar dişleri çıkıyo annenin verdiği tepki hoşlarına gidiyo vs. Ama bu daha sürecek ısırdıgı zaman meme verme unuttur öyle ver
Damlanr prnsannesi_ herkesin bebesi ısırıyormuş içim rahtladı bende bu postu açacaktım 10 aylık oğlum günde kaç kere ısırıyo izi kalıyo sayamıyorum 😂
Meri-Mel prnsannesi_ Benim kızım da 10 ay 21 günlük bir iki kez emerken isirmisti tepki vermemeye çalışıyordum iki gündür de eşimin burnunu ısırdı aniden eğilip kafasını koyardı anlamadık bugün de benim ayağıma saldırdı bir anda
prnsannesi_ Damlanr valla bende siz gibi içim rahatladı önüne geleni ısırıyor sinir olmayan başlmıştm 😄
Alerjikrinit prnsannesi_ dişleri açıyor sonra bir kez tepki verince oyun yapıyor. O zaman güzelce söyleyin hayır annecim acıyor falan deyin. Ay ama bi süre sürüyor bu durum laftan anlayınca tam bırakır
mamameh prnsannesi_ merhaba ısırma durumunuz nasıl geçti mi. Benim oğlum 14 aylık oldu hala ısırıyor ve ısırıp çekiyor tüm dişleri var köpek dişleri eksik şuan sadece. Kollarım elim sürekli mor artık apse yapmaya başları. Bi süre kendiliğinden unuttu ama gülerken eğlenirken bi anda sevgiden mutluluktan ısırma isteği geliyor çocuğa
3bebeli_ana prnsannesi_ benim de 3 ve 2 yaşında ki kızım isiriyor oğlum böyle değildi . Okuldan oğlum geldi 3 yaşında ki kızım isirmis bende çözüm bulmak için buraya sormaya gelmiştim. İnanin yoruldum artık yapmayın demekten sürekli birbirlerini isiriyor kızlarım . Bir de beni abisini ağlayacağım artık