Smyykntr NurDrn0 öncelikle sütüm yok diye düşünmeyin her annenin bebeğine yetecek kadar sütü vardır kimseye kulak asmayın benim bebeğim 3 aylık kuru dutu kaynatıp içiyorum faydasını gördüm internettende araştırabilirsiniz
dombilininannesi Benimde sağ göğsümde süt fazla solda o kadar değil aksi ve sağ göğsüm soldan büyük oldu ilk onu emzirdim falan diye şimdi kızım süt fazla olanı emmiyor hep solu emmek istiyor uyku arasında verebilirsem sağı veriyorum yoksa hiç almıyor genzine kaçırıyor sürekli sağsamda aynı 😥
Birannebebek NurDrn0 Kuru börülce taze soğan nar ekşili kimya nlu salata yapıyorum günde iki kupa rezene içiyorum bol su
Lugnos01 Birannebebek gece de mi sık emiyor gece öok sık emmiyorsa zor olur ama gece yapabilirsiniz veya şunu deneyin her gece 12den sonra 15 dk sağım 5 dk mola 10 dk sağım 10 dk mola 10 dk daha sağım bitti bu da işe yarıyor
Aliarasinanasi NurDrn0 soğan, sarımsak, bol su ama bebeğin 4 aydan küçükse soğan, sarımsak gaz yapabilir ☺️
Melitoo NurDrn0 mümkünse her emzirmeden sonra sağım. İki memenizi de emdiyse 10-15 dakika bekleyip sağım yapabilirsiniz. Eğer tek meme emdiyse emmediğğ memeyi sağıp sonra emdiği memeyi sapabilirsiniz. Hiç süt gelmese de her ikisini de en az 10 dakika sağın mutlaka. Özellikle gece sağım yaşmak sütü çok artırıyor. İlk ay sütüm yetersiz olduğunu söyledi doktorlar daha doğrusu kilo alımı dişiktü. Sonrasında bçyle ilerledim. Mama çok acil olmadığı sürece hiç kullanmıyorum artık. Sağım yapmayı da sadece gece 1 kez tapıyorum bebeğim 4.5 aylık
Oztrkmn5 NurDrn0 biliyor musunuz bilmiyorum ama incir uyutmasi diye bir tatlı var emzirirken diyet yapıyorum suan ve diyetisyenim hem sütümü arttırsın hemde tatlı ihtiyacımı karşılasın diye akşam öğünüme yazdi 2 günde bir akşamları yiyorum ve çok faydasını gördüm
Zarife94 Fatihinannesi05 eczanelerde var biraz pahalı ben 2 ay önce 400 tl ye getirttim ama nette de var daha uygun https://www.hepsiburada.com/solgar-brewer-s-yeast-with-vitamin-b12-250-tablet-p-HBV0000033HKU
Ecce323 NurDrn0 sütünüzü sağmayın bence neden sagıyosunuz ki ? Ben doktoruma sordugumda emzie sadece süt sapma emziremeyecegin durumda gerekir demişti 10 aydır bebegim emiyor hatta ek gıda bile almıyor emiyor sadece birkere sagmadım sütümü ben sadece emzirdimdim kiloluda eeglim hatta iltahlı bir insanda degilim sadece cok su tüketirim emdigi de bebk sagdınızdan cok daha fazla süt emer bunuda aöylemişti doktor bence sagmayı bırakın sürekli sütüm varmı yok mu diye düşünmeyip pskoljinizi bozmayın sadexe emzirin ve bol su için
Acemimommm NurDrn0 göğüsüme duş sonrası sıcak suyla aşağı doğru masaj yap, trileçe ye aşırı artırıyor ve bisküvi arası lokum ye. Ben bunları ne zaman yapsam taşıyor sütüm
Fdmkaya madeinpelin hakiki uzum pekmezi satıyoruz almak isteyen olursa buradan iletişime geçebilir uzum pekmezi
Gokcetutkunn NurDrn0 Canım benim dere otlu omlet ve kahvaltılarına mutlaka yulafı da ekle ben sıcak süt ekleyip içerisine kuru kayısı incir ceviz vs köy etkisini göreceksin
aylasel NurDrn0 herşeyden önce bebeğe gaz yapmayacak şeyler tüketmelisiniz ben hurma , rezene, pekmez, bol bol su ve çayına kimyon ve zencefil katarak tükettim