goktugeda NurDrn0 herseyden önemlisi bol su ve elinizden geldiğince dinlenip uyumak. Rezene çayı, dut kurusu, her gün bi su bardağı suya kattığınız pekmez. Bide uyumadan önce irmik helvası yiyip üstüne bi bardak su içerseniz misss. Ben böyle yaoıyodum.
Zehirs Lactamil içtim, bestlack damla kullanıyorum, limonata içiyorum 1 litre , su içiyorum, solcar içiyorum günde 6 tane. Helva yiyorum. Rezene. Olmayınca olmuyor. Ama hala uğraşıyorum pes etmedim. İki meme 50 cc. Mama vermesem ağlıyor aç kalıyor
AyseKa Zehirs hormonel de olabilir hormon düzeylerinize baktırdınız mı? Bir de eğer maddi imkanınız varsa emzirme danışmanlığı alabilirsiniz süt arttırma teknikleri var YouTube da da videolar var sağarak süt artttırma için. Süt arttırma kampları var mesela. Çok çaba gerektiriyormuş ama hiç atlamadan yapmak gerekiyormuş. Eğer maddi imkânınız yoksa temas derneği ücretsiz danışmanlık sağlıyor bir iki haftaya dönüş yapıyorlar
Kuyavuz NurDrn0 bende birçok tarif aradım ama bana doktorum stres yapmamamı sütün %70 inin su %30 unun yiyeceklerden oluştuğunu söyledi kaliteli beslen bol su iç günlük 2,5 -3 litre su hedefin olsun bi de rezene çayıda süt yaptı bende ilk 2 hafta sütüm azdı sonra fışkırarak üstüm ıslanacak derecede arttı
RuzgarUlas jin daha çok yenisin sevgili anne bende öyleydim aşırı stresliydim sütüm az yetmiyor diye ama sütüne güven sağarken ne kadar çıktı diye dert etme bakma bile sağarken daha az çıkıyor emdikleri zaman çok daha fazla emiyorlar rahat ol kendine güven sütüne güven bol su iç uyumana özen göster sık sık emzir emdikçe çoğalacak emin ol yeter ki kaygılanma sütüm var ve yetiyor de 🪴
Busradgn35 NurDrn0 bebiş benim sütüm vardı hastalandım vücudum kasıldı kesildi bi ebe 8 tane inciri 1 litre suda bi taşım kaynat iç demişti incirleri de ılık ılık ye ben çok faydasını gördüm sütüm geri geldi çoğaldı dene bakalım şifa olsun 😘😘
Zeynep_1907 NurDrn0 dut kurusu ve elma kurusu Migros’tan almıştım yulafta olduğu için içinde sütümü arttırdı benim deneyin isterseniz sık sık emen bebeğim doyuyor artık daha fazla sürede emmeye başladı
Yagmur08 NurDrn0 öncelikle hiç stres yapma güzel anne 💕 çünkü bebeğin emmesiyle senin sağım yapman arasında dünya kadar fark var😊 Bol bol emzir, su iç, stres yapma ve uyku. Bunlar dışında sütünü dolu dolu arttıracak hiç birşey yok 😍
fik Bestlak damla günde 4 defa 20 damla şeklinde kullanıyordum + protein ağırlıklı beslenin et kavur kokusunu içine çek derler süt artarmış 😄 kuru soğan badem rezene ( gazı da önlüyor) kuru üzüm tahin pekmez
nurftma @AyseKa Düzenli tatlım yaptırıyorum fakat tahlillerimde bir sorun yok. Farklı doktorlara da gittim ama hep aynı şeyi duydum
nurftma @Aysekaanafra Emzirme desteği de aldım beslenme planlaması sağım yaparak artırma vs şeklinde ama yine aynı durum malesef