Han-0603 Kızlar 22 günlük bebeğim var 4 gündür karnı sert uyku yok bugün zinco damla aldım kullanılır mı acaba
ereninannesi_ Han-0603 gazı vardır büyük ihtimalle doktorum demişti hastanede karnını doyurup gazını çıkarmadan girmiştik yanına karnı çok sert gazı var dedi damla iyi gelebilir ama isterseniz bi doktora görünün
Northstar28 Han-0603 gaz canım o Benimkide aynı gazını yapıp boşaltınca yumuşuyor tabi yapana kadar neler çekiyor bir bilsen
karamuratbenim Han-0603 daha çok küçük hepsini tek başına çıkaramayabilir. Ayaklarının altına karnına masaj yapın, bacaklarını yukarı aşağı doğru hareket ettirin. Faydası olur İnşeAllah
ereninannesi_ Han-0603 o zamanlarda normal. Ben Karadenizde oturuyorum Karadeniz gazı bizim çocuktan çıkıyor herhalde derdim hiç bitmiyordu😂 Kaka yapıyor mu bu arada o da etkiliyor
Ozge_5555 Han-0603 bnde zinco kullandım bize iyi geldi gazlı bir bebek değildi bizimkisi iki kere kullanmistik
medinekaplan Han-0603 kullanılır cnm hatta ben 1 aylıkken götürdüm zinco yazayım dedi doktor ben kullandım dedim yaramıyor bize dedim tmm dedi bugün vicol aldım başladım bakalım inşallah işe yarar birde dujta aldıra bilirsin rahatlatıyor
Lugnos01 Han-0603 kolik gaz masaj videosu izleyinçok işe yarıyor karnına kaptıran yağıyla masaj yapın poposunu ılık suyla yıkayın