Prensesannesi61 Batarya ömrü düşüyor ve cekim gucu azaliyormu pil suresi azaliyormu ikinci el alicam lutfen yardimxi olurmusunuz degermi almaya yoksa cöp olurmu bir yıl sonra
sarilokumumm Prensesannesi61 elektronik biraz şans işi bence sağlamdır alırsınız bozulur hiç belli olmaz kuzenimde vardı 1 yılda bozuldu 2020 de 1000 TL masraf çıktı zaten garantisiz olacağı için yurtdışı sıfır ürün bulabilirseniz daha mantıklı
Noname21 Prensesannesi61 dysonu satıyorsa mutlaka bir kusuru vardır Dyson elektrik süpürgelerin en iyisi alan satmaz
patilianne Prensesannesi61 v11 kullanıyorum 2 yılı oldu 3. Yıldayım hiç bir şeyi azalmadı gecen hafta filtresini değiştirdim çünkü süpürürken kötü kokmaya başladı şimdi oda düzeldi
Prensesannesi61 patilianne yani pil suresi cekim gucu hic azalmadimi yada azalirsa satici servisi yapıyor urununun arkasinda falan dedi almalimiyim sizce
Noname21 Prensesannesi61 saçma geldi bana bu arada ben v11 plus kullanıyorum iki sene oldu öyle bir sorun yaşamadım ama kablosuz süpürgelerin garanti süresi 2 yıl sorun olursa garantiye para ödersin Mesela benim süpürgemin halı süpürme ucunda vida çıktı paslanmıs takılmıyor o yüzden daha çok ses yapıyor ve yere değiyor 3500 tl parçası
Annesinin-Kuzusu Dyson ikinci el almak yerine başka bi markayı almayı tercih edebilirsin iyi araştır bence