Ozlemtolga48 Oğlum 11 buçuk aylık burun akıntısı var grip olcak gibi doktor verebilirsin demişti ama kaç ölcek olduğunu unuttum yarım ölçek versem bişey olur mu pazartesi doktora gidicez zaten ama daha da kötüleşsin istemiyorum
Esmakiral Ozlemtolga48 benim oğlumda 11,5 aylık bizede yazdı doktorumuz günde üç kez tatlı kaşığıyla veriyorum
Deletedmom0340 Ozlemtolga48 bebekte huzursuzluk yapıyor canım bilgin olsun. Ogluma cocuk doktoru vermıstı oğlum bagırıp cıglık atarak aglamaya baslamıstı. Baska bır cocuk doktoruna gittik sonra ve ilacın içerisindeki bir maddenin huzursuzluk yaptıgını ılacı bırakmamıxı söyledi. Oğlumun huyu degıstı diye cok üzülmüştüm ama ilaçı bırakınca gecti şükür. Geçmiş olsun🤗
Ozlemtolga48 Doga1111 Esmakiral çok teşekkür ederim bende 1 tatlı kaşıpı vermiştim pazartesi gene sorucam
Serrzeyy Bende 8bucuk aylikken bi cay kasigi gunde 3 kere verdim ama eczaci 3 gunden fazla kullanma demisti biraktim sonra
Deletedmom0340 Ozlemtolga48 bende bilmiyordum canım iyi gelecek diye vetdim cok huzursuz sürekli bagıran bir bebege dönüşmüştü. Geçtii çok şükür.