zeyrista Kızlar spiralden korktuğum için doğum kontrol hapı aldım doktoruma danışarak bazı yakınlarım kullanma sonrasında çocuk düşündüğünde tedaviye ihtiyaç duyarsın gibi şeyler söyledi biraz tedirgin oldum açıkçası sıkıntı çeken oldu mu
UyuyamayanGuzel zeyrista Ben uzun zamandır kullanıyorum , bende düzensizlik yaptı fakat bundan mı bilemem normalde de pcos hastasıyım.
DenizAlyaa zeyrista yalan bacım yalaaann evlendikten sonra 3 sene korundum dediler ki çocugun olmayacak hap kullandın vallahi korunmasız tek gecede hamile kaldım 🤷🏻♀️ Lazere gittim bekarken yok yumurtalıklara zarar veriyo çocugun olmicak taşa oturma çocugn olmayacak felan insanlar hep konuşuyor 🫥
zeyrista UyuyamayanGuzel aslında düzenlediği söyleniyor ama belki etkiliyordur tedavi görüyor musunuz?
zeyrista DenizAlyaa aynen öyle bende aynı fikirdeyim daha etkili haplar em azından bebeğim 7 aylık uzun bir süre düşünmüyorum çünkü
zeyrista DiyetteyimYiyemem ahahahahah içimi rahatlatıyorsunuz gerçekten bende etkili olduğunu bildiğimden almak istedim 😊