Arasinannesi20 Bu markanın hangi modelini kullanıyorsunuz memnunmusunuz Çamaşır makinem 7 kg üstüne koymayı düşünüyorum 8-10 kg arası makine koyabilirmiyim
Sdfky Arasinannesi20 koyabiliyorsun. Benim çamaşır makinem 8 kg kurutma makinem 10 kg luk sıkıntı olmadı üstüne koyduk.
Poly-ana Arasinannesi20 Ben Hover kullanıyorum A+++ Plus 10 kilo olanı. Çok memnunum Oğlumuzun alerjisinden sonra aldık elektrik süpürgesi kadar gerekli birleymiş kullanınca anladım. Üzerine konuyor mu bilmiyorum bizim makina dolamız vardı iki katlı ben üst katına koydum
Sdfky Sdfky hoover Hleh10a2tcex-17 10 kg modeli gayet memnunum işimi görüyor. Tek sıkıntım nevresimleri içinde top gibi yaptığı için kurumuyor dolanıyor ama buda genel kurutma makinelerinde olsn bir sıkıntı.
Poly-ana Sdfky Evet o hepsinde var çamaşır makinasında bile topluyor içine bende kapıların üzerine atıveriyorum nevresimleri
sb- Sdfky chakra markasının kirpileri var bunun için onlardan satın alırsanız kurtulursunuz bu sıkıntıdan🥰
edafmo Arasinannesi20 ben kullanıyorum. Çamaşır makinem Profilo olduğu için Hoover yetkili servisi üstüne koymadı garantiden çıkar dedi bilginiz olsun ben yerim vardı yanına koydum. Kurutmadan çok memnunum