1annne Kızlar başlarda göğüslerim dolu dolu oluyordu akıyordu şimdi yumusadılar cok bebegım doymucak sütüm bitti diye korkuyorum mama başlamalımıyım ellliyorum göğüslerimi yumusacık süt olmasa bebek bırakırmı küçüldüler göğüslerim :(
meyrakalpben 1annne meme olgunlaşması deniyor bu duruma çoğunluğumuzun aynı şekilde emzirmeye devam edin siz
Niloya_ 1annne Korma kuzum benim kızım 18 aylık emiyor ilk zamanlar sert dolu dolu olurdu göğüslerim akardı şimdi o halin den eser yok yumuşacık içi boş gibi emince lıkır lıkır yutkunuyor😅
mervekanbur Terbiye olma durumuymuş bu ilk iki ay benim de dolu dolu gergin oluyordu bir süre sonra memeler süt üretmeye alışıyormuş normal bir durum sakinlikle emzirmeye devam edin
dyt-tugce Evet merak etmeyin herkesin yumuşuyor, benim de birkaç saat emzirmesem taş gibi olurdu şimdi tüm gece emzirmesem bile yumuşak, süt geliyordur korkmayın🤗
Niloya_ 1annne İnşallah küçükken daha kiloluydu ama şimdi bir dk yerinde duran bi bebek değil 😅 11 kilo simdi doktorumuz gelişimi kilosu iyi dedi kızım bi tık uzun 89 cm slmdi