ipekarya 4 aylık oldu dr ferrum reçete etti özel demir damlası içeriklerine bakar istediğini kullanabilirsin dedi. 4 yaşında kızım var onun zamanında ne kullandım onu bile unuttum temiz içerik faydalı öneriniz var mı
ipekarya Epifenomen-gkc ek gıdaya daha başlamadı şase formu şuan için uygun değil ileri ki dönem için aklımızda olsun teşekkür
Epifenomen-gkc ipekarya ilk zamanlarda damlasını kullanmıştım ama damlasının içinde şeker eklentisi vardı sanırım onun için iki ay bestiron kullanıp ocean a geçmiştim 🥰
ipekarya Epifenomen-gkc eskiden instagramda hazır içerikler vardı karşılaştırma yapardım şimdi yeni doğuran sadece benmişim gibi sudan çıkmış balık gibiyim :)
Epifenomen-gkc ipekarya olsun alışacaksınız, mühendisinoğlu var instagramda ondan bakabilirsiniz incelemişti içerikleri ilk zamanlar her şeyi ona bakarak alırdım deterjanından yiyeceğine 🥰
ipekarya Epifenomen-gkc kesinlikle öyle yapıyordum bende ama ürünlere ekleme çıkarma yapma ihtimallerinden güncel olan paylaşım bulamadım :) o yüzden buraya danışmak istedim teşekkür ederim :)