Kbrmd Hanımlar bebeğim kabız bu sefer çok fena öncedende oluyordu ama az az bir şekilde yapıyordu şimdi yapamıyor ne yapmalıyım tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı
sezer2022 Kbrmd Aslananne1 11 aylık sanırım mamasına zeytinyağ katıp bol masaj yap canım,, bide muz, patates ve pirinç pilavı yedirme bu aralar
Tomris34 Kbrmd benim bebeğim 29 günlük kabızlık ve gaz sıkıntısı vardı mama değişikliği sayesinde düzeldi doktora danışın mama veriyorsanız mamadan dolayı olabilir kolikligi
Sontvbukucu Kbrmd yulaf lapasi yapin içine pekmez, karadut özü elma armut rendesi falan koyabilirsiniz
Kbrmd sezer2022 Evet onları vermiyorum şimdi. Verdim sabah zeytinyağı ama hiç işe yaramıyor kefir içiriyorum o da olmadı sanırım ilaç alıcaz doktora gidip
Aslananne1 Kbrmd 11 aylık mı tamam sana bi tarif verecem kakasini kesin rahatlıkla yapar benim.oglum da 16 aylık.oda çok sık kabız olur dün oğlum sabah kakasini yaptı sert ti baktim yine kabız olmuş kalktım bi kırmızı erik yarım armut armutun kabuklarini soy sindirmesi zormus onun benn eriginkini de soydum neyse bunları çatalla ezdim uzerinede bi çay kaşığı zeytinyağı ekledim karıştırdım verdim öğlen uyuttum kalkti uykuda kakasini yapmış ve yumuşak bi şekilde yapmış denemeni tavsiye ederim😊
sezer2022 Kbrmd eski usul derece varsa evde, onu zeytinyağına batırıp poposuna hafif hafif sok canım (doktorum vermişti bu öneriyi popoyu uyarın diye) bu arada masaj da çok işe yarar
malkoc Tomris34 hangi mama kullanıyorsunuz hangi mamada geçti. Bizde 1 aylığız aynı seyleri düşünüyorum
Kbrmd sezer2022 Artık onu deniycem heralde annemde sabun koy diyor ama bende korkuyorum en iyisi sağlık ocağına gideyim olmadı çok teşekkür ederim cevaplarınız için🥰
Kbrmd Aslananne1 Öyle mi çok teşekkür ederim gerçi armut sürekli veriyorum ama erik pek vermiyorum alayım marketten sağolun inşallah yapar ☺️
Aslananne1 Kbrmd kesin yapar canim mutlaka dene meyveyi ez bi çay kaşığı zeytinyağı da ekle karıştır ver üstüne de bol su içirmeyi unutma 😊 etkisi olduğunda yaz bana 🥰
Kbrmd Aslananne1 Bir yarım saat evvel elbisesini kirletecek kadar yaptı elhamdülillah ama erik alacağım bu tarif için ☺️
Aslananne1 Kbrmd al canım ben eksik etmiyorum evden bittikçe alıyorum çünkü kabizliga çok müsait benim oğlanın bünyesi 😀
Kbrmd Sontvbukucu Ya bilmiyordum peki yulaf unu mu yoksa markette lifalif falan var ondan mı alacağım
Sontvbukucu Kbrmd lifalif tarzi yulaf alıp suyla pişirin sonra icine zevkinize göre pekmez , karadut ozu, tarcin, elma rendesi, armut rendesi koyabilirsiniz.
Kbrmd eserekli_kiz11 Çok teşekkür ederim doktorumuz dulcosft için küçük demişti Nestleyi soracağım ☺️