tomvejerry Kızlar mersinin ilçesinde yaşıyoruz doğalgaz yok evde klima var onla idare ediyoruz açmak için daha erken sanki yeni yeni soğuk ayarını kapattık sayılır ama gece yatarken yüzü üşüyor bebeğimin siz nasıl yapıyorsunuz
Yagmursonrasitoprakkokusu tomvejerry biz de Antalya’nın ilçesinde yaşıyoruz burada soba yakıyorlar ama ben soba kurmayı düşünmüyorum. Klima ve ısıtıcı ile ısınacagız. Şu an için aşırı bir serinlik yok ama gene de gece uyurken kalın giydiriyorum ben oğlumu
prensesin_annesii tomvejerry Ben de mersinin bi ilcesinde yaşıyorum gece bebegimin teni soğuk olursa bütün kapı pencereyi örtüyorum öyle yatıyoruz içerisi çok güzel oluyo ne sıcak ne soğuk bebeğimde beşikte yattığı için battaniyesini örtüyorum bi sıkıntı olmuyo
A_12ynr tomvejerry yüzü ayakalri ekleri daha geç ısınır siz usuyuo usunedigine sırtından ve boynunun biraz aşağısına bakın .
Betulyilmazzz Kuzum fikrim yok bizim ev yerden ısıtma lakin odamız soğuk maalesef. Yüzü benimkinin de üşüyor.. Sapkali uyku tulumları gördüm trendyolda, kulaklarını kapayayan. O çok iyi bence ondan al kulakları agrimaz üşütmez ❤
tomvejerry Yagmursonrasitoprakkokusu bende kalın giydirmeye çalışıyorum ama heryeri de kapatsam yinede yüzü üşüyor 😐
tomvejerry prensesin_annesii ben gece uykusuna geçmeden kapatıyorum heryeri incede giydirmiyorum ama yinede yüzü üşüyor bebeğimin 😐
Yagmursonrasitoprakkokusu fistikagaci ay keşke ama buralara biraz zor gibi yaa. Yeni tayin olduk en çok bu konuda zorlanacağız sanki