Iremdgn Kızlar hamileyken ne kadar kilo aldınız ve bu kiloları verebildiniz mii verdiysenizdee ne kadar sürede verdiniizzz
egee_momm Iremdgn 57 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim şuan 69 kiloyum göbeğim hala çok fazla sanki 5 aylık hamile gibiyim nasıl gidecek bu hiç bilmiyorum ne pantolonlarım oluyor ne eteklerim 🥹
mysteryyy Iremdgn 60 ile hamle kaldım 83le doğuma gittm. Bu arada iknci hamlelgmdi. Bebeğm 7 aylıkken eski kilomdan da aşağı düştüm diyetisyen ile zayfladm egzersiz yapmadm sadce haftada bir kaç kez bebeği gezdrmek amaçlı yürüdüm
Caglarefe Ben 58 le hamile kaldım 74 le doğum yaptım şuan ise 63üm bebeğim 6 aylık oldu eski halime dönemedim canım sürekli tatlı istiyor napıcaz bilmiyorum
Iremdgn Yine 5 kilo kalmış benim daha vermem gereken 12 kilo var aynaya baktıkça çok morelim bozuluyor
fik Iremdgn bünyeden bünyeye değişiyor dur kuzu ben zor kilo alıp hızlı veren bünyeye sahibim sende verirsin üzme kendini 🤎 yeni bir can getirdin dünyaya annesiii ilerde koşmaya başlasınn bizde koştukça arkasından veririz 😄❤️
mysteryyy Iremdgn evet emzirme döneminde de sütüm hiç azalmadan kilo verdim hatta emziriyorum diye ona göre beslenme hazırlandgı için sütüm artmştı bile