brn123 Kızlar iyi akşamlar 26 günlük bebeğim var emziriyorum maa sütüm yetmiyor mama da veriyorum ama iki gündür ara ara kusuyor dün mmaayi verdikten sonra tamamen küstü bugün yine az önce aynısı oldu çok korkuyorum tecrübeli anneler sebebi nedir acaba ?
Vera094 brn123 maması fazla geliyor olabilir mi. Ya da reflüsü olabilir. Reflü yatağında yatırın mutlaka. Ya da eğimli şekilde Belki sütünüz yetiyordur mama fazla geliyordur. Bunlar olmasa bile bebekler kusabilir yani korkacak bişey yok
Masalina12 brn123 benim kızım da öyleydi hata ağız burun kusardı şimdi geçti çok şükür fazla içtiği için oluyor reflusu de olabilir gece dikkat edin ona arada kontrol edin Allah korusun uykusunda kusabilir başı hep sağ yada solda olsun ki kusarken çıksın
brn123 oykusilan fışkır şekildeydi dün az önce de yatırdım yatağında boğulur gibi geldi hemen aldım kucağıma 🥺
Vera094 brn123 üşütmemiştir canım bebekler kusabilir normal bişey. Sütünün az geldiğini nerden anlıyorsun sürekli aranıyorsa emmek istiyorsa o da normal. Ama eğimli ve yan yatır kusması varsa dikkat et
brn123 Vera094 emiyor bı yere kadar sonra göğsümü alıp alıp bırakıyor ağlıyor sıkıyorum göğsümü çok az süt geliyor mama veriyorum
Vera094 brn123 evet göğsünü alıp geri çekilip ağlıyorsa sütün azalmış olabilir. Bir de gazı varsa bu hareketi yaparlar
Vera094 brn123 biogia benm kızımı okadar kötü yapmıştı ki o damlayı kullandığm üç gün boyunca ağlamaktan çatlayacak gibi olurdu neyseki anladm ve kestm. Ama kimisine çok iyi geliyor
Vera094 brn123 ben sab simplex kullanmıştım. Bir de nurse harveys şurup kullanmıştım en iyi o gelmşti
Vera094 brn123 metsil de deneyin ama bir gün de hiç bişey vermeden deneyin bazen damlalar gazı sıkıştırabiliyor
brn123 Vera094 tabi onu da denerim inşallah düzelir birde biogia yi buzdolabında kullanıyoruz acaba o mu yaptı