Pamukanne1 Uygulama artık anne bebek postlarından çok milletin kocalarıyla olan cinsel zevkleriyle doldu taştı iğrenç iğrenç şeyler yazılmaya başladı Bence bu tür şeyler kaldırılmalı sizcede değil mi
Sontvbukucu Pamukanne1 bence konudan konuya değişir. Sağlık açısından sorulan sorular olabilir. Ama sacma fantezi dünyasının aktarılmasını ben de doğru bulmuyorum.
gencmom_ Pamukanne1 okumuyorum eğer hastalık olmadığı müddetçe isteyen istediğini paylaşır okumaz geçersin oda bir parçası hayatın insanların sağlık sorunları da oluyor diğer türlü anlatımı bende doğru bulmuyorum
Oburiks Pamukanne1 Platformun zaten kendi çatısı altında cinsellik uygulaması var , peride . Sağlık dışında bende diğerlerinin kaldırılması taraftarıyım
Gryffindor Bence etiket “cinsel sağlık” şeklinde değiştirilse iyi olabilir. Cinselliği açık şekilde konuşmak isteyenler peride uygulamasından konuşabilir. Soru yok bir şey yok ilişkilerini anlatıyorlar, bu biraz saçma.
User014501 gencmom_ biri post açmış çok afedersiniz regl iken ilişkiye girmiş iğrenç yani postu okumasak bile başlıktan insan anlıyor ne yazdığını. Sanırım arkadaş da o postu okuduğu için böyle bir yazı paylaştı ve haklı. Yani kocamla şu şu fanzeti yaptık vs demek isteyen perideye gidebilir ama sağlık açısından derdine derman aramak isteyene zaten uygulama böyle bir imkan sunmuş bunu iğrenç kullananlar var
Vera094 Pamukanne1 sağlık olsa neyse ya da önemli bi soru. İlişkiye nasıl girdiğinizin detayını anlatmayın be🤢
Pamukanne1 Vera094 evet onlardan bahsediyorum bi postta adetliyken ilişki yaşadım açık açık yazmış yani herşeyini ne gerek bunun bize ne faydası var töbe
ShuraMeyra Pamukanne1 keske sadece kocalae olsa. Komsu dedikodusu yapiliyo kayinpeder kaynana sorunlari anlatiliyo her turlu dert tasa soru varsa burda 😂 hani cinsellikle bebek alaka bulurumda onuda abartmamak lazim tabikiii
Birdunyabircennetannesi Sontvbukucu Evet bazı başlıklarda konunun ne olduğu yazıyor ama detay için girmeyebilir görmek istemeyen veya konu etiketi gizleme var diye biliyorum bu yapılabilir
Sontvbukucu Birdunyabircennetannesi biri adetliyken ilişki diye post açmış. Başlık mide bulandırmaya yetiyor yani detayına gerek yok.
gencmom_ User014501 evet gördüm okumadım ama olmaması gerek şey sonuçta burda herşeyi konuşabiliriz sex hariç beyin hiç çalışmıyor ki nedesen de boş geliyor insanlara
Birdunyabircennetannesi Pamukanne1 Başlıkta detay yazmıyor sonuçta tamamen Evet haklısınız bende biraz önce o postu gördüm kötüydü ama konu etiketleri gizleme var diye biliyorum görmek istemiyorsanız gizleyebilirsiniz mesela Nasıl yapıldığını bilmiyorum tam olarak bilen varsa anlatsın size sizde gizleyin cinsellik konusunu
Birdunyabircennetannesi Sontvbukucu Gördüm sanırım kaldırılmış Bazıları evet çok iğrenç olabiliyor ama yine de etiket gizlenebiliyor yani mesela cinsellikle alakalı sağlık sorunları oluyor konunun tamamen kaldırılması doğru değil bence