saripapatyam_ Kızlar merhaba var mı aralıkta doğum yapan bebişleriniz nasıl? Yürüme, emekleme, diş sorunlarınız nasıl gidiyor 😊
biricigiminannesi26 saripapatyam_ yürümesi yok ama istekli baya ayağa kalkıyor tutunarak ,emmeye devam ediyor ama baya azalttı malesefve hala dişimiz yok canım sizde nasıl
saripapatyam_ biricigiminannesi26 23 aralık doğumluyuz. bizde emmeye devam ediyoruz ama keyifçi dişimiz bizimde çıkmadı daha kızımında çabası var her yerden tutunup ayağa kalkıyor koltuktan yan yan gidiyor hayırlısyla dişleride çıksa 😊
kumsalinda234_ Biz varız 24 Aralık Altan iki dişi çıktı üstten ikisi de patladı tutunarak yürüyor canı isterse babasına doğru desteksiz iki üç adım atıyor 🧿🙂
saripapatyam_ kumsalinda234_ maşallah bizimkinde daha diş yok desteksiz yürümede yok 😊 23 aralık doğumlu benim kızımda
saripapatyam_ biricigiminannesi26 evet benim kızım 31 haftalık doğdu şuan 9ayının içinde ama düzeltilmiş 7 ayın içinde olması gerekiyor. 2 kg doğdu şuan 10 kg canım senin bebişim kaç kg
biricigiminannesi26 saripapatyam_ benimki 3 kilo doğdu 7,5kilo şuan canım nasıl kilo aldı seninki sadece anne sütü alırken mesela 6.ayda kaç kiloydu nasıl 10 a çıktı
saripapatyam_ biricigiminannesi26 6 buçuk 7 aya kadar sadece anne sütü gittik şuan anne sütü ek gıda ilerliyoruz biz şükür kilo alımı iyi dedi doktor anne sütü olmasına rağmen ayda 1 kg alıyorduk
biricigiminannesi26 biricigiminannesi26 saripapatyam_ birde bebeğinize neler yediriyorsunuz fikir olsun bana
saripapatyam_ biricigiminannesi26 canım evet benim kızım 2 kg doğdu ve prematüre olduğu için yememe dikkat ettim ilk zamanlar sütüm azalmasın diye yedim yani kompostolar içmiştim sürekli sağım yapıyordum bulgur falan yiyordum ama artık yapmıyorum o kadar. Onun dışında kızıma her sabah farklı kahvaltı hazırlıyorum yumurta haşlama tarhanalı yumurta pankek yulaflı kahvaltılar ara öğün irmikli meyve yada tam buğday unlu yoğurtlu meyveler hazırlıyorum cevizli. Akşam yemeğinde makarna pilav çorba patates kabak yemekleri sebze çorbaları artık kendi yemeklerimizden de yemeye başladı tuzsuz yapıyorum onun dışında yanlarında şekersiz komposto yapıp veriyorum. Ama çorbaya önem veriyorum sebzeleri karıştırıyorum arpa şehriyeli tavuklu falan çorbalar yapıyorum