Duyguseli_12 Kızlar oğlumun kaşık maması bitmiş pirinç unumda yok onun yerine yapip verebilirim gece mamaya uyancak ne verebilirim var mı tarifiniz
Duyguseli_12 Hkhjhhjjhjjj malesef bebe bisküvisi vermiyorum oyuzden evde bulundurmuyorum süt irmik var onlarla bı tarif yapabilir miyim ya bugün dişimi çektirdim onun ağrısından çocukla ilgilenemedim oyuzden maması var mı yok mu bakmadım şimdi hazırlık dedim bı baktım kamamis
Dogadilara Duyguseli_12 süt irmik bı yerde pişirin muz ezin pekmezde koyabilirsiniz veriyorsanız bı çay kaşığı
Hkhjhhjjhjjj Duyguseli_12 anladım çorba yemek yemiyor mu canm veya irmikle sütle mama yapıp pekmezle meyveyle tatlandırabilirsinn
Duyguseli_12 Hkhjhhjjhjjj yemek yiyorda gece mamaya kalkıyor Pirin unu veriyordum oda evde bitmiş fark etmedim şimdi gece uyansa biberonu istiyor irmikle sütle nasıl yapabilirim ayrı mı pisircem yoksa bir mi
Dogadilara Duyguseli_12 biberona katı olur bı kaç dakika yeter salması için kaşık mama gibi olur ama biberon olmaz
Duyguseli_12 Hkhjhhjjhjjj öyle yapicam gibi gözüküyor sade süt vericem artık ya sende biraz katı olsun karnını tok tutsun istiyordum ama yapicak bişey yok şimdi ne versem yer ama gece muhakak biberonu istiyor artık evde bebe buskiviside bulundurcam lazım oluyirmus gerçekten
Duyguseli_12 Cansu13092022 süt hiç vermedim tadim yaptık sadece doktor 2 yaşa kadar önermiyorum iştahsızlık yapıyor demişti onun yerine pirinç unu ver daha iyi demişti oyuzden onu veriyorum
Hkhjhhjjhjjj Duyguseli_12 kesinlikle organik olandan.al.marketten yedirmek istemiyorsan geceleri maman.yokken ikisini karıştır ver doyar 1 yaşında.mid4si.kucuk