Zehraburan05 Kızlar havalar soğudu bebeğim tıkanmaya başladı kış gelmeden hava makinesi mi ne almak istiyorum ve hiç hiç bilgim yok memnun kaldığım uzun süre kullanabileceğim ve kullanmayi becerebilecegim varsa önerir misiniz almam gerekiyor
Mlk026 Zehraburan05 nexus kullanıyorum memnunum ama doktor önerisiyle aldım hava makinası kafamıza göre kullanılmaz doktora danışın çocuğun bronşlarına zarar verebilir hasta olduğunda bile belirli bir süre kullanılıyor.
2prensannesi03 Zehraburan05 Canım biz Nimo taşınabilir nebulizator almıştık şuan fiyatlarına baktım çok pahalanmis. Çok güzel bir ürün. Eğer durumunuz varsa öneririm canım geçen baktığımda 950 tlydi şimdi 770 e felan düşmüş indirime girmiş. Biz aldığımız da 180 liraydi bundan nerdeyse 4 sene önce canım
Tesmert Zehraburan05 Zehraburan05 bende taşınabilir almıştım ama doktorlar genelde kompresörlü öneriyor isterseseniz doktorunuza bi danışın derim
Merymommm Rumisss kaç aylık bebeğiniz ve nasıl kullanıyorsunuz bende aldım omron C101 modeli doktor önerisi ile Nsn06
Baturunannesii Zehraburan05 biz büyük nebzilatör aldık ve aşırı memnun kaldım küçüklere ziyaden daha iyi ömürlük Hastalık sürecinden çok iyi oldu bizim için
Meva21 Kızlar elimde var bi tane 1-2 kere kullanıldı satıyorum düşünen varsa özelden yazsın markası Plus-med sarı kutusu internetten araştırabilirsiniz şuan ki satış fiyatı 900 civarı 650 satıyorum
Kokina07 Meva21 benimkide sarı kutu inşallah aynısıdır ama aynı marka bahsettiğniz gibi. Gercekten cok lazım her evde bulunması gerek. İnşalah satarsınız❤️
Nsn06 Merymommm 6 aylık. İlaç dozunu doktorumuz ayarlamisti üstüne bir de serum fizyolojik ekliyorduk. Sonra küçük maske başlığıyla agzini burnunu kapsayacak şekilde tutuyordum.
Merymommm Nsn06 anladım bize sadece serum fizyolojik koyabilirsin dedi ama ne kadar koyacsğız ne kadar tutacak çocuk detaylı anlatmadı o zaman makinemiz yoktu yeni aldım bende çocuk tutmuyor mu başını çeviriyor hemen sağa sola siz nasıl tutuyorsunuz uyurken falan yapsam makine ses çıkarıyor baya