Ozgaytmr 7aylik kizim var 1 aydir demir ilaci kullaniyoruz kakasini hergun yapiyor 3 4 kere ama parca parca parmak uzunlugu kadar yapiyor. Birazda sert.. normal mi yoksa kabiz mi anlayamadim :(
Yalin Ozgaytmr biz sidefer kullanıyorduk müthiş kabız yaptı. Şimdi micro ocean kullanıyoruz sıkıntı yok. Muadilini sorabilirsin dr a😉
Sevilay61 Ozgaytmr bestiron kullanıyoruz kabız yapmıyor.ek gıdaya yeni başladığında biizmde öyleydi sonra değişti. Sindirim sistemi alışıyor zamanla
Ozgaytmr Yalin bende ocean kullaniyorm bizim en bastan beri kaka sorunumz vardi tam duzene girdi dedik demir ilacina basladik basa sardik :(
Yalin Ozgaytmr demir ilaçları zsten yapıyor, sıkıntınız da varmış tetiklemiştir. Benimki de bazen parçalı ve sert yapıyor, arada olabilir.
fatima Ozgaytmr kabız canım, demir ilacı da kabızlık yapar diye duymuştum bir de muz yiyorsa o da kabız yapar
Ozgaytmr fatima muzu verirken icini alip oyle yediriyorum. Kabiz yapmasin diye cok sikta vermiyorum.. cok ikiniyor yavrucum yaparken icim gidiyor