Ozge1994 neon12 aptamil kullanıyoruz daha 3 günlüksünüz gelir emzirin sağın çoğalır merak etmeyin hemen mama vermeyin hiç emmeyen bir bebe annesi olarak 😓
Ysmn18 neon12 bebisin sariligimi geçmiyor yoksa geceleri çok mu ağlıyor yetmediğini nasıl anladiniz bizde ikisi de vardi🤦♀️
Ysmn18 neon12 aynen bebekten bebege değişiyor mesela hipp organik gaz yapmaz diyorlar ama benim oğlumu hem kusturdu hem gaz yapti
Seher94 Bende aptamil kulandım şimdi bebelac gold kullanıyorum ikiside gerçekten çok iyi ama bebekten bebeğe değişiyor kimi bebeğe gelmiyor gaz yapıyor kulanıp görmen lazım ben mesala esama ve bebelac düz kulandım çoçuğu sancıdan mahf etti
Ozge1994 Alibinnur1707 ah sizdemi hiç emmediniz 🙈 benim sütüm 3 gün sonra geldi birde burunu tıkalıydı ilk gün emsin diye zorlayınca korktu bir dahada meme hiç gelmedi gelince ağlıyordu sağa sağa 1 ay verebildim sonra sürüm biti çok zor birşey emmeyen çocuk ya 😓 siz neden emmediniz
Slndnz neon12 bir günde 3 tane 1 TL büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur bebeğiniz, ağlaması açlık sebebiyle olmayabilir.
Ysmn18 neon12 sarilik olmadıysa beslenebiliyor demektir aslında b3nimde sütüm çok azdi ama sarilik oldu nerdeyse 1 ay en son kiloda kaybedince doktor mamaya baslatti
Alibinnur1707 Ozge1994 benim bi çay kaşığı kadar anca indi sütüm kızım memeyi almamak için kafasını sallıyordu 😔